Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Legendárne Ulož.to čaká nepríjemná zmena: Väčšine ľudí bude nanič

Populárna česká platforma, ktorú s obľubou využívajú aj Slováci, sa chystá na zmenu.

27.11.2023 10:56
ulozto Foto:
debata (1)

Stránku Ulož.to pozná takmer každý – človek tam našiel takmer všetky filmy či seriály a mohol si ich stiahnuť, treba však dodať, že šlo o internetové pirátstvo. Najnovšie web mení svoje fungovanie, informovali o tom v tlačovej správe.

Dôvodom je nová európska legislatíva, označovaná ako DSA. Po novom tak budú môcť používatelia sťahovať z úložiska len tie súbory, ktoré sami nahrali. Cloudové služby budú od 1.12.2023 dostupné len registrovaným používateľom. Súbory nebude možné zdieľať iným používateľom prostredníctvom odkazu ani inak.

SR premiér Fico ministerstvá návšteva MK Šimkovičová BAX Čítajte viac Medzinárodná hanba: Česi píšu o slovenskom ministerstve kultúry, hovoria o centre bizáru

Ulož.to tak príde o najzásadnejšiu funkciu, ktorú doteraz malo a vďaka ktorej sa stala tak známou. Z webu sa tak stane len cloudové úložisko. V tejto oblasti však existuje silná konkurencia, je teda otázne, čo sa so stránkou naozaj stane.

Ak budú zákazníci s novou formou služby nespokojní, môžu prejsť na bezplatnú verziu, informuje Ulož.to a sľubuje, že im prípadné kredity budú vrátené.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ulož.to