Absolútny šok na markizáckej Farme: Nečakaný odchod favorita, diváci hovoria o šikane

Radovan Vávra | 28.11.2023 08:36
farma, Foto:
Farma 15 má pred sebou najemotívnejšiu epizódu.
Mohlo by sa zdať, že tohtoročná Farma je pokojnejšie ako jej predchodkyňa. Opak je pravdou, má za sebou najväčší zvrat 15. série.

Farma je dlhoročný divácky fenomén, aj preto sa túto jeseň dočkala už realizácie 15. série a rozhodne sa nekončí. Televízia Markíza ohlásila na rok 2024 produkciu ďalšej série. Reality šou je vo svojom druhom večernom pásme stabilnou a jednoznačnou jednotkou vo vysielaní, keď večer k televíznym obrazovkám sadá približne štvrť milióna divákov a top priečky obsadzuje aj na streamovacej platforme Voyo.

Iliev Čítajte rozhovor Iliev z ta3 prvýkrát o svojej novej relácii: Energiu už nechcem míňať na politikov

Aktuálna séria bola plná hádok, taktík, nedorozumení, hádok, avšak doteraz sa nič podobné nestalo. Diváci zostanú v šoku, keď uvidia utorkovú epizódu. Z Farmy odchádza favorit tejto série Adam Rohárik.

Proti Adamovi sa postavili takmer všetci farmári, pretože po výhre v súťaži využil Alicinu ponuku a za 10 000 eur zo spoločného konta vymenil za zlatý lístok do semifinále. Zniesla sa na neho mohutná vlna kritiky, dohodli sa, že sa s ním nebudú baviť, vyčlenili ho z kolektívu a Adam strávil noc v duelantskej chatke.

karol farkašovký Čítajte aj Ďalší bývalý moderátor Markízy je na srandu: Vyrobil vianočný hoax o chlebe s masťou a cibuľou

Hoci bol odhodlaný všetko zvládnuť a vydržať tlak ostatných, nakoniec to vzdal. Ráno si pobalil veci a dokonca prišiel na spoločné raňajky, lenže potom sa do neho opäť pustila Mirka. A keď sa objavila Alica, Adam sa prihlásil o slovo. So slzami v očiach zopakoval, že mu je to ľúto a urobil chybu. Ako jediné možné správne riešenie preto považuje definitívny odchod z Farmy. Na stole nechal vstupenku do zlatého týždňa, vraj ju majú dať niekomu, kto si ju zaslúži. Píše televízia v oficiálnom predstavení emotívnej epizódy.

Farmu sa rozhodol opustiť favorit tejto série -... Foto: TV Markíza
farma, adam, Farmu sa rozhodol opustiť favorit tejto série - Adam.
električka Petržalka Čítajte aj Nová električková trať do Petržalky mešká. Tento rok dokončená nebude, budúci rok je otázny

Adam bol divácky favorit, keďže od začiatku tejto série bol najväčší pracant a vybudoval celý statok s výrazne menšou pomocou ostatných. Ako to už býva, v reality šou, väčšinou, nevyhrá dlhodobý favorit a v závere prichádzajú nečakané zvraty. Stalo sa to aj teraz. Fanúšikovia relácie na sociálnych sieťach sú však zhrození správaním vybraných účastníkov Farmy. Jednoznačne hovoria o šikane zo strany Mirky, Lucie, Denisa, ktorí najviac burcovali proti Adamovi a tlačili naňho, aby ho psychicky ešte viac ponížili a pritlačili k stene. Divácke antipatie voči vybraným účastníkom nabrali veľké rozmery, čo sa im nehodí, keďže veľké finále je na rohom.

prison break, michael scoffield, Čítajte aj Neuveriteľné: Seriál, ktorý sledoval celý svet, by sa mal vrátiť. Hlavný hrdina v ňom odmieta hrať

Ďalšie reakcie a prekvapujúce reakcie Azry a Emy, ktoré ukázali svoju úplne inú tvár plnú pochopenia uvidia diváci v utorok o 21:55 na Markíze. Nič to však nemení na tom, že Farma bude mať iného víťaza, ako si mnohí predstavovali po Adamovom odchode.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ