Obrovská tragédia pri nakrúcaní seriálu Netflixu! Dvaja mŕtvi herci a šesť zranených

Radovan Vávra | 18.06.2022 19:50
Produkciu novinky Chosen One zasiahla bezprecedentná tragédia.
westworld, Čítajte aj Seriálový jún na HBO Max: Návrat veľkého hitu, skvelá miniséria a jedna novinka

Tragická nehoda sa stala v momente, keď členovia štábu sa viezli v dodávke, ktorá narazila a prevrátila sa. Na mieste zostali dvaja mŕtvi herci a ďalších šesť zranených členov štábu.

Po počiatočnom chaose s identifikovaním obetí sa zistilo, že nehodu neprežili herci Raymundo Garduño Cruz a Juan Francisco González Aguilar. Havária sa stala na púštnej ceste neďaleko Kalifornie, kde štáb nakrúcal nový seriál neďaleko Santa Rosalie.

lego masters, Čítajte aj Potupa pre Markízu sa nekončí: Nová šou expresne mizne v hlavnom vysielacom čase

Nový seriál Chosen One má ponúknuť príbeh 12-ročného chlapca, ktorý sa dozvie, že je reinkarnovaným Ježišom Kristom a jeho úlohou je zachrániť ľudstvo od nezvratného zániku. Dielo je založené na komiksovej predlohe od Marka Millara a Petra Grossa.

Seriál nakrúca nezávislá produkčná spoločnosť, pričom nie je jasné, ako nehoda ovplyvní ďalšie nakrúcanie, respektíve či seriál sa vôbec dočká premiéry.

streamovacie služby, TV Čítajte aj K Netflixu či HBO Max pribudol Disney+. Ktorú službu si vybrať a koľko to bude stáť?

V pomerne krátkom čase ide o ďalšiu tragickú nehodu počas filmovania. Na jeseň minulého roka herec Alec Baldwin nechtiac smrteľne zranil kameramanku pri nakrúcaní westernu Rust, pričom doteraz nie je známe, prečo mal v zbrani, s ktorou nacvičoval potrebnú scénu ostré náboje.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ