Seriálový apríl s HBO Max: Návrat Letušky, ale aj dva skvelé hity s výborným dabingom

Radovan Vávra | 07.04.2022 07:00
boj o moc, Foto:
Tretia sériu hitu Succession (Boj o moc) je kompletne dostupná už aj s českým dabingom. Pohodlne sa usaďte a užite si tento nekompromisne krutý seriál.
Máme pre vás niekoľko seriálových tipov, ktoré si môžete pozrieť na streamovacej platforme HBO Max v apríli.

1. Správa o stave manželstva II. (State of the Union II.)

Oceňovaní scenáristi a režiséri Nick Hornby a Stephen Frears pokračujú v dômyselnom skúmaní vzťahov a ľudských skúseností v druhej sérii seriálu Správa o stave manželstva. Liberálna agitátorka Ellen (Patricia Clarksonová) vytiahne svojho kozervatívneho, sebestačného manžela Scotta (Brendan Gleeson) z jeho komfortnej zóny do hipsterskej kaviarne v Connecticute, kde majú pred manželskou poradňou desať minút na to, aby vypili kávu, utriedili si myšlienky a pohádali sa. Medzi hádkami preberajú aj zrady z minulosti, svoj neustály vývoj aj to, ako by mohol vyzerať ich vzťah v meniacom sa svete. Dostupné od 17. apríla.

morbius, Čítajte aj Prečo tento film vôbec vznikol? Toto je premárnená šanca a kreatívne peklo

2. Letuška II. (The Flight Attendant II.)

Úspešná kriminálno-komediálna séria pokračuje! A späť je aj Kaley Cuoco alias Cassie. Po dramatickej prvej sérii, keď prebudila vo svojej hotelovej izbe v Bangkoku, s príšernou opicou z predchádzajúcej noci a mŕtvolou ležiacou vedľa nej na posteli. Pretože sa bojí zavolať políciu, pokračuje vo svojich ranných aktivitách, ako by sa nič nestalo, a pridá sa k ostatným letuškám a pilotom cestujúcim na letisko. V New Yorku je vyhľadaná agentmi FBI, ktorí sa vypytujú na jej nedávne medzipristátie v Bangkoku. Zúfalá žena, ktorá stále nedokáže poskladať čriepky z onej osudnej noci dohromady, začne premietať o tom, či by mohla byť vrah. Teraz príbeh pokračuje! Cassie je stále letuška, ale aj agentka! Nová séria prichádza od 21. apríla.

veľká noc joj, Čítajte aj Veľká noc na Jojke: Obľúbené seriály úplne nezmiznú. ťahúňom má byť film o Karlovi Gottovi

3. Pozlátený vek I. (The Gilded Age I.)

Už teraz na HBO Max je dostupná celá prvá séria a dokonca s výborným slovenským dabingom! Toto si nemôžete nechať ujsť ako seriálový maratón! Koniec 19. storočia sa v Amerike niesol v znamení veľkých hospodárskych zmien. Mnohí nechutne zbohatli, iní naopak prišli o všetok majetok a priepasť medzi tradične hnuteľnými rodinami a novodobými zbohatlíkmi sa výrazne zväčšila. Príbeh začína v roku 1882, kedy sa osirelá dcéra južanského generála Marian Brooková presťahuje do honosného newyorského domu k svojim staromódnym tetám Agnes van Rhijnovej a Ade Brookovej. V sprievode vzdelanej Afroameričanky Peggy Scottovej sa nevedomky zapletie do spoločenského stretu medzi jednou zo svojich tet a nehorázne bohatými susedmi, bezohľadným železničným magnátom Georgom Russellom a jeho ambicióznou manželkou Berthou. Bude sa Marian v tomto vzrušujúcom svete na prahu modernej doby riadiť zavedenými spoločenskými pravidlami, alebo si prerazí svoju vlastnú cestu?

veľká  noc, Čítajte aj Veľká noc na Markíze: Lákavejší program až večer, Let's Dance, chýbať bude Druhá šanca!

4. Boj o moc III. (Succession III.)

Pokračovanie cenami ovenčeného seriálu si nemôžete nechať ujsť. Pre fanúšikov dabingu je tu skvelá správa, tretia séria je už dostupná s veľmi vydareným českým dabingom a mimoriadne trefným prekladom. Logan Roy, ktorého na konci druhého radu oklamal spurný syn Kendall, sa v úvode tretej série nachádza v nebezpečnej pozícii a snaží sa zaistiť rodinné, politické a finančné spojenectvo. Napätie rastie a hrozí, že sa neľútostná korporátna bitka zmení na rodinnú vojnu…

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ