Obsadenie tohto seriálu je dokonalé! Neraz ani do filmu sa nepodarí dať toto dokopy

Radovan Vávra | 22.03.2022 07:00
the crown, crown, koruna, gillian anderson, Foto:
Herečka Gillian Anderson sa v krátkom čase predstaví v ďalej historickej úlohe. Po seriáli Koruna mieri do minisérie The First Lady.
Televízia Showtime chystá do vysielania prémiovú minisériu so skvostným hereckým obsadením. Nevidí sa každý deň, aby v jednom seriálovom projekte vystupovala elita Hollywoodu.

Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson a Viola Davis – mená, ktoré netreba predstavovať. Tieto tri skvelé herečky sa zišli v jednom projekte, ktorý už v apríli vtrhne na televízne obrazovky. Televízia Showtime 17. apríla uvedie historickú minisériu s názvom First Lady. Ako už názov naznačuje, diváci dostanú unikátny exkurz do životov troch kľúčových žien. Tie boli na očiach verejnosti skoro stále, no paradoxne o ich reálnych životoch sa vie toho málo. Boli vždy v tieni svojich manželov – prezidentov USA.

nemocnica, nela pocisková, Čítajte aj Markíze sa stále nedarí zatlačiť Nemocnicu: Jej televízne svadby sa nevedia spamätať

Prvé dámy USA mali a stále majú dôležitú spoločenskú, ale aj politickú úlohu. A to málokto vie. Vo východnom krídle Bieleho domu boli mnohé z historicky najvplyvnejších a svet meniacich rozhodnutí skrytých pred zrakom všetkých. Mnohé z nich urobili charizmatické, komplexné a dynamické prvé dámy Ameriky. Táto séria odhrnie oponu za osobným a politickým životom troch jedinečných, záhadných žien, sleduje ich cesty do Washingtonu prostredníctvom prelínania dejových línií s poučnou intimitou, pričom táto séria sa zameriava na Michelle Obamovú, Betty Fordovú a Eleanor Rooseveltovú.

Deep Water, Ben Affleck, Ana de Armas Čítajte aj Filmové novinky na Netflixe, Hulu a Amazone: Erotický triler s Affleckom aj japonská romantika

Obsadenie vyráža dych! Viola Davis sa predstaví ako Michelle Obama, Michelle Pfeiffer ako Betty Ford a Gillian Anderson ako Eleanor Roosevelt. Pozrite si oficiálny trailer k novej minisérii.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ