Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové novinky na Netflixe, Hulu a Amazone: Erotický triler s Affleckom aj japonská romantika

Čo si pozrieť v najbližších dňoch na streamovacích a VOD platformách.

21.03.2022 06:00
Deep Water, Ben Affleck, Ana de Armas Foto:
Ben Affleck a Ana de Armas v erotickom trileri Deep Water.
debata

Hlboká voda (Deep Water)

Už dostupné na Hulu

Ben Affleck a Ana de Armas hrajú manželský pár v eroticky ladenom trileri, v ktorom manžel toleruje svojej partnerke „bokovky“ s cieľom zachovať manželský zväzok. Problém nastáva, keď sa začínajú objavovať telá manželkiných milencov…

Profesorka

Už dostupné na Amazon Prime Video

Psychologická dráma s mysterióznymi prvkami, v ktorej centre stoja tri ženy snažiace sa nájsť si svoje miesto na elitnej americkej univerzite. Černoška študujúca prvý ročník tvrdí, že ju prenasledujú duchovia z minulosti školy. Vzápätí sa stane terčom anonymných rasistických útokov. Hrdinky filmu sa pokúšajú zistiť, kde sa skrýva skutočná hrozba.

Odkvitanie (Love Like The Falling Petals)

Od 24. marca na Netflixe

Japonský romantický film, ktorý je v roku 2022 vo výhradnej distribúcii na Netflixe. Nádejný fotograf Haruto sa zamiluje do energickej kaderníčky Misaki. Zdá sa, že ich čaká ružová budúcnosť. Keď sa odhodlá pozvať ju na rande, zdá sa, že ich láske nič nestojí v ceste. Ale u Misake sa rozvinie vzácne ochorenie, pre ktoré rapídne starne svojmu milému pred očami…

Krupobitie

Od 30. marca na Netflixe

Argentínska dráma, v ktorej sa slávny televízny meteorológ Miguel Flores stane verejným nepriateľom číslo jedna po tom, čo nedokázal predpovedať ničivé krupobitie. Je nútený opustiť brazílsku metropolu Buenos Aires a utiecť do svojho rodiska, do Córdoby. Tam si uvedomí, že chce žiť úplne inak.

Dôvera sa nevypláca: Lov na kráľa kryptomien

Od 30. marca

Mladý zakladateľ krachujúcej burzy kryptomien je zrazu mŕtvy a rozzúrení investori sa nemôžu zbaviť dojmu, že na tom všetkom niečo nie je v poriadku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Amazon Prime #filmové novinky #Hulu