Čo ponúkne HBO Go a ďalší? Známu hviezdu v Paríži aj kapitána Kirka vo vesmíre

Michaela Lacková | 12.12.2021 06:00
French exit Foto:
Záber z filmu Po francúzsky, v ktorom si zahrala Michelle Pfeifferová.
Novinky aj rokmi overené filmy, ktoré prichádzajú na streamovacie platformy.

Po francúzsky (French exit)

Od 18. decembra na HBO a HBO GO

„Mala som v pláne zomrieť predtým, než budem bez peňazí,“ hovorí šesťdesiatročná prílsušníčka manhattanskej smotánky Frances Priceová v podaní Michelle Pfeifferovej. Ale život sa nevyvíjal tak, ako si predstavovala. Jej manžel Franklin je už dvanásť rokov po smrti a ona čoskoro príde o svoje obrovské dedičstvo. Rozpredá celý majetok, aby mohla stráviť posledné roky v parížskom byte so svojím zmäteným synom Malcolmom (Lucas Hedges) a kocúrom menom Malý Frank, v ktorom možno prebýva duša jej zosnulého muža… Táto dramédia sa tento rok do našich kín nedostala, teraz prichádza prostredníctvom HBO a môžete vďaka nej zaspomínať na Paríž. Ak máte na čo…

sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Labutia pieseň

od 17. decembra na Apple TV+

Nové sci-fi z originál Apple produkcie so zaujímavým obsadením. Jedného dňa v nie príliš vzdialenej budúcnosti si Cameron Turner vypočuje zdrvujúcu diagnózu. Dostane ponuku experimentálneho riešenia, ktorým by svoju ženu a syna ochránil pred bolesťou zo straty. Cameron zápasí s ťarchou rozhodnutia o osude celej rodiny.

Matrix Resurrections 01 Čítajte aj Otvoria slovenské kiná ešte tento rok? Dôsledky môžu byť fatálne, hovorí zástupca multiplexov

Mother/Android

Od 17. decembra na Hulu

Napínavý sci-fi thriller od producenta Batmana. Georgia a jej priateľ Sam musia utiecť zo svojej krajiny, ktorá sa ocitla v neočakávanej vojne s umelou inteligenciou. Vo filme hrajú Chloë Grace Moretz, Algee Smith a Raúl Castillo a je debutom producenta Batmana, Mattsona Tomlina, ktorý si k filmu napísal vlastný scenár.

Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil

Od 17. decembra na HBO a HBO GO

Poďte sa opäť pozrieť do vizuálne podmanivého komiksového mesta Sin City. V druhom pokračovaní filmu známym obyvateľom hriešneho mesta do cesty prišli obávaní drsniaci.

Shatner vo vesmíre (Shatner in Space)

od 15. novembra na Prime Video

Kapitán Kirk zo Star Treku na rakete Jeffa Bezosa sprostredkúva svoj vesmírny zážitok. Shatner in Space je dokument, v ktorom sa známy herec William Shatner ako najstarší austronaut vyberie raketou na výlet. Vo veku 90 rokov sa zúčastnil 10-minútového letu do vesmíru, počas ktorého s posádkou vyletel do výšky čosi viac ako 100 kilometrov od zemského povrchu.

Môj svedok

Od 13. decembra na HBO a HBO GO

Keď ich svedok Lumpy náhle zomrie po ich svadbe vo Phoenixe, sú nevesta a ženích nútení zrušiť medové týždne a letieť domov, aby zorganizovali jeho pohreb. Dostať Lumpyho telo späť do Minneapolis je len začiatok ich dobrodružstva, prekvapenia ich čakajú na každom kroku.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ