Chcete si pozrieť cez Vianoce nejaký seriál? Od týchto troch sa neodtrhnete

Radovan Vávra | 24.12.2021 07:00
The Morning Show, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Aniston v druhej sérii hitu The Morning Show.
Vianoce sú tu! A to je ideálny čas na oddych. Ponúkame vám zopár tipov na sledovanie z dielne streamovacej platformy Apple TV+. Určite neoľutujete! Táto online televízia síce veľkosťou nemôže konkurovať Netflixu alebo iným veľkým hráčom, no túto jeseň poriadne prekvapila, keď po koronakríze spustila premiérovú smršť!

1. The Morning Show – 2. séria

Po vynútenej pauze sa vrátila vlajková loď Apple TV+. The Morning Show sa vrátila s ročným meškaním, o to viac boli nové časti očakávané. A tvorcovia nesklamali, nedočkaví fanúšikovia dostali, čo chceli. Nová séria sa rozhodne nedržala skrátka, priniesla naozaj tvrdý príbeh z televízneho zákulisia plný rasizmu, ohovárania, intríg, zúfalstva a márneho hľadania priateľstva! V tomto svete nič také neexistuje. K tomu si treba pripočítať absolútne skvostné herecké výkony Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. Toto musíte vidieť!

popelka, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Vianoce sú tu! Čo si pustiť v telke, dokým večer príde Ježiško s darčekmi?

2. Invasion – 1. séria

Tento seriál rozdeľuje fanúšikov sci-fi. Jeden tábor ho velebí, druhý hejtuje. Pravdou je, že je to úplne inak poňaté sci-fi, na aké sme boli zvyknutí. Nie je to prvoplánový seriál, kde od začiatku decimujú mimozemšťania Zem. Príbeh sa začína nenápadne, „posledným dňom Zeme“, keď ešte všetci žili v sladkej nevedomosti. Tajomné udalosti šíriace sa po planéte dávajú tušiť, že sa niečo deje. Seriál ukazuje príbehy vybraných jednotlivcov. Treba sa do deja vhĺbiť, dôverovať tvorcom, že predvedú skvelý príbeh a on sa dostaví!

superstar, Čítajte aj Najslabšia sledovanosť, ohromujúci víťaz, skvelá šou: Superstar však potrebuje oddych

3. Foundation – 1. séria

O tomto knižnom diele sa hovorilo, že sa nedá sfilmovať pre svoju rozsiahlosť a náročnosť. Lenže pred rokmi nikto netušil, že televízny svet zažije obrovský posun a trúfne si aj na tie najnáročnejšie kúsky. Prvá séria Nadácie je na tom podobne ako Invasion. Dej sa rozbieha veľmi pozvoľne a treba ho naplno vnímať a pamätať si súvislosti. Napokon, tvorcovia hovoria, že potrebujú osem sezón, kým dokážu adekvátne povedať príbeh celého seriálu, preto je logické, že prvá séria sa rozbieha len zľahka. To však neznamená, že je zlá. Práve naopak. Postupne dostane každého. Treba byť len trpezlivý.

priatelia, Čítajte aj Najlepšie seriály tohto roka podľa Mediakliku! Tieto hity nás totálne ohúrili

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ