Návrat Sexu v meste, nový Star Wars seriál a to nie je všetko! Seriálový december je tu...

Radovan Vávra, Pravda | 03.12.2021 07:00
and just like that, sex v meste, Foto:
V decembri sa vráti kultový Sex v meste s novými časťami.
Vianočný ošiaľ nie je len v obchodoch, ale aj pred televíznymi obrazovkami. Všetci sa predbiehajú v tom, čo lepšie prinesú pred sviatkami. A rozhodne je si z čoho vyberať!
mrázik, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Bez Popolušky, experiment so Slunce, seno a obľúbené klasiky

1. And Just Like That – premiéra nového seriálu

Nové pokračovanie kultového seriálu Sex v meste prichádza. Tvorcovia nazvali novú kapitolu And Just Like That. Po rokoch sa na obrazovky vrátia všetky milované postavy z pôvodného seriálu, ale aj filmov. Chýbať však bude ikonická Samantha v podaní Kim Cattrall. Práve návrat obľúbených hrdiniek do ulíc New Yorku je jedným z najväčších highlightov tohtoročného decembra! Nakrúcanie desaťdielnej prvej série sa rozbehlo ešte v lete a premiéra sa stihla ešte tento rok, teda 9. decembra! Streamovacia služba HBO Max chce práve týmto seriálom spôsobiť ošiaľ počas Vianoc!

2. The Book of Boba Fett – premiéra nového seriálu

Streamovacia služba Disney+ už 29. decembra prinesie úplne nový hraný Star Wars seriál. Tentokrát sa zameria na nájomného lovca Bobu Fetta, známeho z filmovej ságy. Teraz dostane veľkorysý priestor vo vlastnom seriáli. No nebude to klasický hrdina. Boba Fett sa rozhodol ovládnuť zločinecké podsvetie v Galaxii!

red notice, gal gadot, Čítajte aj Ešte nič iné nebolo na Netflixe sledované ako toto! Najdrahší film splnil svoj účel...

3. The Expanse – premiéra 6. série

Ešte pred koncom tohto roka stihne obľúbená sci-fi dráma povedať svoj posledný príbeh. Šiesta séria bude pre tento seriál posledná. Streamovacia spoločnosť Amazon Prime Video sa rozhodla ukončiť nakrúcanie po aktuálnej série. Bola to práve ona, ktorá pred rokmi tento seriál zachránila a dokončila jeho príbeh. Nová séria má premiéru 10. decembra.

tri oriešky pre popolušku, popelka, Čítajte aj V roku 2022 príde zmena! Vojnu medzi Jojkou a Markízou o Popolušku vyhrala RTVS

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ