Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS môže len ticho závidieť. ČT predstavila svoju jarnú programovú ponuku

Nové seriály i pokračovania tých obľúbených, televízny film s Jiřinou Bohdalovou, cukrárske a športové súboje, zaujímavé dokumenty aj veľké filmové premiéry – to všetko a ešte viac má Česká televízia pripravené v jarnom programe.

04.12.2023 06:00
Vedľajší produkt, Tomáš Maštalír Foto:
Záber z minisérie Vedľajší produkt. V hlavných úlohách sa predstavia Tomáš Maštalír (vpravo) a Martin Hofmann (druhý zľava).
debata (8)

„Česká televízia vstupuje do svojej ôsmej dekády. Diváci tradične v programe nájdu relácie z vlastnej tvorby od známych i začínajúcich tvorcov, ale aj tie zahraničné. Na obrazovku sa vráti už tretia séria Peče celá země, pokračovania obľúbených seriálov Stíny v mlze a Dobré ráno, Brno!. A naozaj mimoriadny bude rodinný seriál Smysl pro tumor, ktorý sa dotkne tém, o ktorých sa viac sa viac mlčí, než hovorí, a to s humorom a empatiou Premiéru bude mať aj televízny film Svatá v hlavnej role s jedinečnou Jiřinou Bohdalovou,“ približuje jarné novinky generálny riaditeľ Českej televízie Jan Souček.

pán profesor, Čítajte aj Dobrá správa pre fanúšikov Pána profesora: Do vysielania mieri niečo špeciálne!

Jarný program odštartuje tretia séria úspešného formátu BBC Peče celá země, ktorý vysiela aj RTVS pod názvom Pečie celé Slovensko. Kým RTVS pred Vianocami tretiu sériu úspešne zakončila, Česká televízia ju ešte len odštartuje. Na sobotné večery má pripravených desať epizód.

„Pečenie spája generácie, mladí opisujú recepty od babičiek. Je to skrátka fenomén, ktorý stmeľuje celé rodiny pri televíznych obrazovkách. Tento rok budú môcť diváci oceniť aj mnohé umelecké diela, cukrárske skladačky, výrobky priezračné ako sklo, na svoje si prídu aj záhradkári či milovníci starých krajok,“ prezrádza kreatívny producent ČT Petr Mühl.

Pozrite si jarnú ponuku Českej televízie v krátkom prehľade:
Video

Celý rok 2024 bude na ČT aj v znamení veľkých športových udalostí. Divákom prinesie priame prenosy zo svetového hokejového šampionátu v Prahe a Ostrave, futbalového EURA, atletických majstrovstiev Európy a, samozrejme, z letnej olympiády v Paríži.

pán profesor, Čítajte aj Šokujúci otvorený koniec a otáznik nad pokračovaním: Takúto rozlúčku s týmto seriálom nikto nechcel

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Česká televízia #televízna sezóna 2023/2024 #rok 2024