Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovákov čaká zdražovanie. Dvaja TV operátori hlásia zvýšenie cien, prinášame prehľad

Dvaja operátori oznámili, že sa chystajú zdražovať.

12.12.2023 10:47
televízia, sledovanie, diaľkový ovládač Foto:
Ilustračné foto.
debata (1)

Spoločnosť CANAL+ v tlačovej správe oznámila, že od 1. februára ponúkne svojim predplatiteľom v Slovenskej republike skvelé rozšírenie obsahu o oceňovanú Apple TV+ a o nový športový program, zameraný na ženský tenis. S tým súvisí aj zmena cien poskytovateľov Skylink ale aj freeSAT. Nový cenník by mal vstúpiť do platnosti od 1. februára 2024.

Namiesto jediného súčasného balíčka CANAL+ budú mať zákazníci na výber z dvoch: CANAL+, zameraného predovšetkým na filmy a športové prenosy, a CANAL+ Komplet, ktorý bude navyše obsahovať Apple TV+. Cena balíčka CANAL+ sa zvýši zo súčasných 7,49 eura na 9,99 eura mesačne.

DPOH Čítajte viac Náhoda alebo dôsledok masívneho hejtu? Na DPOH niekto rozbil dvere, polícia po ňom pátra

Zákazníci oboch operátorov budú mať jednoduchý prístup k filmom a seriálom Apple TV+ priamo vo svojej službe, takže nie je nutná ďalšia samostatná aplikácia ani predplatné.

Zákazníci oboch operátorov budú o zmene cenníka informovaní najmenej jeden mesiac pred tým, ako zmena nadobudne účinnosť. Ak s touto zmenou aktuálny zákazník nesúhlasí, má právo do jedného mesiaca od prijatia oznámenia o zmene ceny svoj záväzok vypovedať.

Aké budú ceny?

Obe spoločnosti v tlačovej správe zverejnili aj nové ceny, prinášame vám ich prehľad.

Foto: wsczech
zmena cien dvoch operátorov
Foto: wsczech
zmena cien dvoch operátorov
Foto: wsczech
zmena cien dvoch operátorov
Foto: wsczech
zmena cien dvoch operátorov

CANAL+ je jedna z najväčších mediálnych značiek na svete a popredný európsky hráč v produkcii a distribúcii televízneho obsahu. Pôsobí vo viac ako 40 krajinách a po celom svete má celkovo 22 miliónov predplatiteľov. V Českej a Slovenskej republike vysiela vlastné televízne programy CANAL+ Sport s prenosmi z anglickej Premier League a CANAL+ Action, zameraný na akčné filmy a seriály. Okrem toho je prevádzkovateľom platforiem satelitnej a internetovej televízie Skylink a freeSAT, ako aj streamovacej služby CANAL+.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Skylink #freesat