Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takúto sledovanosť Markíza ešte nemala so svojou šou: Dala na frak Jojke, aj RTVS

Zábavná šou Markízy zlomila svoje doterajšie rekordy. Ostatná epizóda dosiahla rekordný rating, podiel na trhu, ale aj celkový počet divákov.

04.11.2023 06:00
možné je všetko, Foto:
Možné je všetko! má na konte nový rekord.
debata (3)

Zábavná šou Možné je všetko! aj s ôsmou premiérovou epizódou potvrdila svoju rastúcu obľúbenosť, keď v sobotu 28. októbra 2023 v oboch hlavných cieľových skupinách prekonala všetky svoje doterajšie rekordy.

pečie celé slovensko, Čítajte aj RTVS s prekvapujúcou správou: Expresne rýchlo potvrdzuje návrat divákmi zbožňovanej šou

V cieľovej skupine 12 – 54 sa stala najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a zároveň aj divácky najúspešnejšou zábavnou šou za celý uplynulý víkend v rámci mladšieho publika.

O 5 minút 12 Čítajte aj Moderátorské zemetrasenie v RTVS nemá konca: Po hlavnom spravodajstve sa mení aj najsledovanejšia politická relácia

V cieľovej skupine 12 – 54 Možné je všetko! zvíťazilo s doposiaľ rekordným ratingom 7,8 % a rovnako aj najvyšším trhovým podielom 25,7 %. Medzitýždenne si tak čoraz obľúbenejšia šou z hľadiska ratingu polepšila o 0,9 percentu­álneho bodu a podiel na trhu jej narástol až o 3,1 percentu­álneho bodu.

Tri oriešky pre Popolušku Čítajte aj Televízne presuny pokračujú: Kam smeruje Slovákmi milovaná vianočná klasika?

Film G.I. Joe: Snake Eyes zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 14,3% a súťažná šou Záhady tela na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 12,3%.

Zaujímavosťou je, že Možné je všetko! na diaľku porazilo aj nedeľné zábavné šou Česko Slovensko má talent na Jojke a Pečie celé Slovensko na Jednotke RTVS. Oba nedeľné programy v mladšom publiku uhrali menší rating. Talent na Jojke získal iba 5,1% sledovanosť, Pečie celé Slovensko 7,4% sledovanosť.

The Crown, koruna, Čítajte aj Seriálový november: Neskutočný nával skvelých hitov. Rozhodne sa nebudete nudiť

Ostanú epizódu si pozrelo rekordných 363-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom v čase vysielania mala šou dosah až na 535-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Stálu zostavu šou v zložení Adela Vinczeová, Jana Kovalčiková, Zuzana Kubovčíková Šebová, Tomáš Maštalír, Michal Kubovčík a Juraj Kemka v ôsmej epizóde doplnili obľúbená herečka Kristína Svarinská a populárny herec Lukáš Latinák.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #šou Možné je všetko