Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Markíze: Pripravte sa na otrasy v programe, viaceré programy neuvidíte

Aký program prinesú sviatky jari na Markíze? Prinášame kompletný prehľad.

21.03.2024 06:00
Bud chlap, Foto:
Markíza počas Veľkej noci ponúkne premiéru českej komédie Buď chlap.
debata

Veľký piatok

Sviatkovať sa začne na Markíze už od skorého rána. Ako už býva zvykom, počas sviatočných dní má Teleráno prestávku a nahrádzajú ho animované rozprávky pre najmenšie deti. Ani teraz to nebude inak. Deti sa môžu tešiť na Bugs Bunnyho, Toma a Jerryho alebo Medvedíka Viva. Od deviatej bude pripravená rodinná komédia Pripojení: Rodina na baterky, ktorej bude od 11:00 sekundovať repríza bláznivého filmu Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky. Poobedné vysielanie od 13:00 bude zložené z rodinných filmov ako Králik Peter, Jack, zabijak obrov a Cesta na tajomný ostrov.

Po tradičnom spravodajskom bloku bude hlavný večerný program otvárať premiéra filmu Králik Peter na úteku. Obľúbený nespratník Peter sa tentokrát rozhodne utiecť z farmy, pretože si myslí, že svojím správaním všetkým spôsobuje iba problémy. V meste sa dostane do partie zvieracích zlodejov, ktorých novým cieľom sú farmárske trhy a šibal Peter do akcie zatiahne aj zvyšok rodiny a kamarátov. Záťah však nedopadne podľa plánu, a Peter tak za pomoci Thomasa a Bei musí napraviť, čo pokazil.

Pre fanúšikov akčných filmov a superhrdinov bude o 22:45 pripravená do súboja o záchranu sveta Wonder Woman v druhom pokračovaní s podtitulom 1984. Ten, kto vydrží hore do neskorej noci, tak si o 1:45 pozrie film Mechanik zabijak 2.

Pozor, diváci budú prekvapení vyradením obľúbených programov. Prestávku dostáva podvečerná Mama na prenájom, ale aj šou Ruža pre nevestu v hlavnom vysielacom čase.

Veľkonočná sobota

Sviatočný víkend odštartujú príbehy Toma a Jerryho, do služby sa prihlási aj Scooby-Doo, od 8:30 divákov poteší netradičná komédia o Princovi Krasoňovi. Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček, zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Následne sa do programu vkradne Popoluška v teniskách. Tesne pred obedom Markíza zreprízuje ostatné kolo Let's Dance, ktoré vyplní slot až do 14:30, keď sa v programe objaví romantická komédia 27 šiat. Od 16:50 štartuje rodinný film 10 dní bez mamy.

Markíza vie, čo platí na divákov počas sviatkov. Sú to premiérové tituly a zároveň české komédie. Večerný program program preto odpáli premiéra komédie Buď chlap!. Pavlovi (Jakub Prachař) síce ťahá na štyridsať, ale stále ešte úplne nedospel. Býva s mamou a chýba mu odvaha robiť v živote to, čo by ho skutočne napĺňalo. Tú získa až vo chvíli, keď stretne svoju detskú lásku Terezu (Tereza Ramba) a prežije s ňou dobrodružnú noc.

Filmový večer bude pokračovať ďalšou premiérou – Manžel na skúšku. Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku?

Veľkonočná nedeľa

Gradujúca Veľká noc bude pokračovať atraktívnym programom aj v nedeľu. Hneď ráno sa televíznej obrazovke objavia Bociany. Obľúbená rozprávka má vyhradené miesto od 7:00, nasledovať bude film Percy Jackson: Zlodej blesku. Dopoludnia Markíza nabehne na reprízový program z minulých dní. Je to druhá šanca pre divákov, ktorí ak nestihnú vybrané tituly, tak dostanú druhú šancu. Od 10:55 sa znova v programe objaví film Manžel na skúšku, následne Wonder Woman: 1984 a od 16:30 až do spravodajského bloku to budú reprízové epizódy Hornej Dolnej.

Večerný prime-time ovládne jarná ťažisková šou Let's Dance s folklórnym kolom.

Veľkonočný pondelok

Šibačku a oblievačku bude od rána sprevádzať česká klasika – Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, ktorú o 10:45 vystrieda rozprávka Rio. O 12:30 sa rozpúta Peklo s princeznou v obľúbenej českej rozprávke a popoludní nielen detských divákov poteší rozprávka Ferdinand. Podvečer Markíza zreprízuje českú komédiu Buď chlap!. Aj v pondelok, podobne ako v piatok, má seriál Mama na prenájom prestávku vo vysielaní.

Dobrou správou však je, že večerný program bude premiérový a na svoje si prídu fanúšikovia Zrady. V tomto prípade pauza nehrozí a vo sviatočný večer nebude chýbať pokračovanie mrazivej rodinnej drámy. Sekundovať jej bude repríza ďalšej epizódy prvej série Výnimočnej Nikol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká noc #TV Markíza