Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza neprestáva prekvapovať: Zostava Let's Dance je kompletná, do šou mieria traja vychytení herci

Tanečný parket bude tento rok nabitý veľkými hviezdami.

01.02.2024 10:22
lets dance, let´s dance, Foto:
Deviata séria Let´s Dance by mala odštartovať začiatkom marca.
debata

Tohtoročná tanečná jedenástka je kompletná, televízia Markíza oznámila posledné tri mená, ktoré sa čoskoro predvedú v nablýskanej šou. Tvorcovia zhodne zalovili v hereckých vodách. Do Let's Dance mieri herec a moderátor Juraj Bača, ktorý ostatné sezóny je skôr známy ako moderátor šou Pečie celé Slovensko na RTVS. Markíza ulovila aj hviezdu Jojky. Lekársky plášť zo seriálov Nemocnice zavesí na klinec Juraj Loj a obuje si tanečné topánky. Trojicu uzatvára Jakub Jablonský, ktorý hviezdi v seriáli Dunaj, k vašim službám a jeho kariéra naberá na obrátkach.

Herecká trojka sa pripája k Jánovi Tribulovi, Martinovi Novákovi, Hane Gregorovej, Michaele Kocianovej, Anne Jakab Rakovskej, Tine, Jánovi Ďuricovi a Petre Dubayovej.

„Mám veľkú radosť z nastávajúceho účinkovania v šou Let's Dance, pretože tanec zbožňujem a fascinuje ma a toto je jedinečná príležitosť, ako sa ho naučiť s absolútnymi profesionálmi a profesionálkami a tancom tešiť nielen seba, ale aj divákov,“ hovorí Jablonský v oficiálnom vyhlásení televízie.

Herec Jakub Jablonský. Foto: TV Markíza
Jakub Jablonský, Herec Jakub Jablonský.

„Podľa mňa tanec máme všetci v nejakej podobe v sebe. Aj keď teda ja ho mám asi veľmi hlboko skrytý, lebo som sa mu nikdy nevenoval, ani som nikdy v živote netancoval. Vôbec neviem, ako moje telo zareaguje, či sa tie boky rozhýbu, či si budem vedieť zapamätať choreografiu. Jedna vec sú texty a schopnosť cítiť rytmus ako muzikant, keďže mám aj kapelu, ale druhá vec je koordinácia tela a dokázať to pretaviť aj na tanečný parket tak, aby to neboli len kroky, ale aby to malo aj výraz a emóciu, akú tanec má mať. Teším sa, ale pristupujem k tomu s obrovským rešpektom,“ dodal Juraj Bača.

Juraj Bača v seriáli Dunaj, k vašim službám. Foto: Markíza
vlcsnap-2023-10-17-10h31m01s328 Juraj Bača v seriáli Dunaj, k vašim službám.

„V zásade nič neočakávam, snažím sa mať takéto nastavenie vo všetkom, aby som potom nebol sklamaný, ale verím, že sa naučím alebo skôr pripomeniem základy štandardného a latinského tanca, pretože naposledy som mal možnosť skúsiť si tento šport na škole, čomu je 20 rokov,“ uzatvoril Juraj Loj.

Herec Juraj Loj. Foto: RTVS
juraj loj Herec Juraj Loj.

Poslednú, ôsmu sériu, v ktorej zvíťazili Jana Kovalčiková a Vilém Šír, uvádzala televízia Markíza od marca do mája 2023. Najviac divákov, až 605-tisíc, pritiahla k obrazovkám prvá epizóda. V priemere si desať priamych prenosov pozrelo 523-tisíc divákov v univerzálnej cieľovej skupine 12+ a ďalších 51-tisíc si šou pozrelo v trojdňovej oneskorenej sledovanosti. V obchodnej cieľovej skupine 12 – 54 si Let's Dance rovnako pripísalo vysoký priemerný trhový podiel 28,9 %, pričom až tri priame prenosy prekročili hranicu 30 %. Rekordnom bolo 35,0 % pri prvej epizóde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2023/2024