Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza poriadne pritvrdí: Vracia divácky hit s rekordným počtom premiérových epizód

Televízny február bude naozaj bohatý. Do vysielania sa vráti reality šou Na nože s treťou sériou.

12.02.2024 06:00
martin novák, na nože, Foto:
Tretia séria Na nože odštartuje 21. februára na Markíze.
debata

Kuchárska reality šou Na nože sa vlani tešila na obrazovkách televízie Markíza obrovskému úspechu. Druhá séria sa vysielala počas minuloročnej jesene a napríklad štyri októbrové epizódy pozrelo 429-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom maximom bolo až 457-tisíc divákov. V obchodnej cieľovej skupine 12–54 a so započítaním trojdňovej oneskorenej sledovanosti zaznamenala šou priemerný rating 9,3% a trhový podiel až 31,7%.

„Veľmi nás teší, že si šou Na nože v roku 2023 získala toľko fanúšikov a fanúšičiek, pričom v jarnej aj jesennej sezóne jej sledovanosť kontinuálne rástla od prvej epizódy až po poslednú. Som nesmierne vďačná celému tvorivému tímu za excelentnú slovenskú adaptáciu tohto formátu a obzvlášť samotnému Martinovi, že sa s nami dal na túto cestu a že máme možnosť cez tento program pomáhať slovenským reštauráciám. Veríme, že sa nové príbehy budú divákom a diváčkam opäť páčiť minimálne tak, ako tie doterajšie,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

V tretej sérii šéfkuchár Martin Novák navštívi ďalšie vybrané prevádzky po celom Slovensku, tentoraz v jednom prípade dokonca aj v susednom Česku, a za prítomnosti televíznych kamier sa ich pokúsi vytiahnuť z problémov. Nekladie si pri tom servítku pred ústa a niekedy je aj poriadne prísnym kritikom, za každých okolností však tiež férovým poradcom s úprimným záujmom pomôcť.

"Myslím si, že aj tentokrát sa majú diváci a diváčky na čo tešiť. V rámci natáčania tretej série sme navštívili reštaurácie, ktoré na tom boli lepšie, ale aj horšie a videl som veci, ktoré ma opäť dokázali prekvapiť. Samozrejme, koncept šou je daný, avšak každá jedna reštaurácia má svoj vlastný príbeh, iný život, iných ľudí s ich príbehmi a osudmi, preto to určite bude zaujímavé a šťavnaté,“ avizuje Martin Novák.

Opäť nebudú chýbať návraty po nejakom čase, aby si šéfkuchár Martin skontroloval, či jeho zmeny fungujú a opäť bude udeľovať legendárne nálepky s nožíkmi, ktoré dajú potenciálnym zákazníkom potrebnú spätnú väzbu.

Aby toho nebolo málo, tretia séria bude rekordné dlhá. Pre divákov je pripravených až dvanásť nových častí, namiesto osemdielnych sérii, ako to bolo v minulosti. Na nože štartuje už 21. februára o 20:30 na Markíze alebo s týždenným predstihom na Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Na nože #televízna sezóna 2023/2024