Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Nižšie tresty za korupciu, protivládne protesty aj nehoda Andreja Danka

Na televízne obrazovky sa po vianočnej prestávke vracajú všetky politické diskusie.

13.01.2024 00:00
Michal Šimečka / Andrej Danko / Foto: ,
Podpredsedovia parlamentu Michal Šimečka (PS, vľavo) a Andrej Danko (SNS, tretí sprava) počas zasadnutia parlamentu
debata (2)

Poslanci tento týždeň začali rozpravu o rušení špeciálnej prokuratúry a znižovaní trestov za krádeže či korupciu. Do hry vstupuje aj zrušenie NAKA. Opozícia pokračuje v organizovaní protestov a upozorňuje na riziko stopnutia eurofondov.

Predseda parlamentu tento týždeň vyhlásil termín prezidentských volieb. Stále však nie je isté, kto všetko bude kandidovať. Koalícia sa bude musieť zaoberať aj nehodou predsedu národniarov Andreja Danka. Aj to budú témy víkendových politických diskusií, ktoré sa po vianočnej prestávke vracajú na televízne obrazovky.

Andrej Danko Čítajte aj Andrej Danko rozbil nielen semafor, ale aj internet: Toto sú najlepšie vtipy o šéfovi národniarov

Hosťami Sobotných dialógov budú predseda mediálneho výboru Roman Michelko (SNS) a predseda poslaneckého klubu Slovensko Michal Šipoš. O aktuálnych témach sa bude s poslancami parlamentu zhovárať Marta Jančkárová. Diskusiu vysiela naživo od 12.10 hod Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

Ján Svoboda Čítajte rozhovor Riaditeľ ta3: Naši diváci sa nenechali „vyrušiť“ príchodom konkurenčných spravodajských televízií

V nedeľu sa po vianočnej prestávke opäť vráti na obrazovku ta3 relácia V politike. V prvom novoročnom vydaní privíta Richard Dírer o 11.00 hod. ministra spravodlivosti Borisa Suska (Smer-SD) a poslankyňu a exministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú (SaS). Témami diskusie bude novela trestného zákona a rušenie špeciálnej prokuratúry.

rtvs, mlynská dolina Čítajte aj Telerozhlas chce zrušiť :24 a Šport. Je to krok do minulosti, nesúhlasí Rada RTVS. Chce nový návrh rozpočtu

Do relácie O 5 minút 12 prijali pozvanie podpredsedovia parlamentu Andrej Danko (SNS) a Michal Šimečka (PS). Aj o navrhovaných legislatívnych zmenách s nimi bude diskutovať Marek Makara. Diskusiu vysiela RTVS naživo od 11.55 hod. na Jednotke a :24.

Hosťami Na telo budú podpredseda Hlasu-SD Richard Raši a podpredseda Progresívneho Slovenska Michal Truban. Moderátor Michal Kovačič s nimi bude hovoriť aj o protivládnych protestoch a riziku stopnutia eurofondov. Diskusia sa začína o 13.00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVnoviny.sk.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo