Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové TV premiéry v roku 2024: Hity s Lady Gaga, Bradom Pittom a Margot Robbie, aj oscarový favorit

Knižnica akvizičných filmov TV JOJ bola posilnená o o kinohity od štúdií Universal, Disney či MGM.

04.01.2024 06:00
Klan Gucci Foto:
Klan Gucci
debata

Filmová ponuka televízie JOJ bude v roku 2024 mimoriadne pestrá. Jej akvizičná knižnica bola posilnená o tie najnovšie a najlepšie kinohity, napríklad aj od popredných filmových štúdií ako Universal, Disney či MGM.

Vojna policajtov Čítajte viac Lóve 2, Miki či Vojna policajtov. TV Joj uvedie slovenské filmy, ktoré ešte len čaká premiéra v kinách

Na svoje si prídu aj náročnejší dospelí diváci. Tešiť sa môžu na biografickú kriminálnu drámu Klan Gucci (House of Gucci), v ktorej hviezdia Lady Gaga, Adam Driver či Al Pacino. Komediálna drámu Babylon je taktiež plná hviezd na čele s Margot Robbie a Bradom Pittom, a v neposlednom rade je to oceňovaná sci-fi komediálna dráma Všetko, všade, naraz (Everything Everywhere All at Once), ktorá má na konte sedem Oscarov.

Všetko, všade, naraz Foto: A24
všetko všade naraz Všetko, všade, naraz

Tí najmenší, ale aj ich rodičia, sa môžu tešiť na animované snímky ako Rachot (Rumble), Krúdovci: Nový vek (Croods: A New Age), Trollovia: Svetové turné (Trolls World Tour), ale aj na milý rodinný film Tajná centrála (Secret Headquarters).

Najmä ženy poteší romantická komediálna dráma Ako spraviť ženu šťastnou (How to Please a Woman) či hudobná komediálna dráma Hlas lásky (Aline), inšpirovaná životom speváčky Céline Dion.

Hlas lásky Foto: TV JOJ
Hlas lásky Hlas lásky
druhá šanca, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2024: Najväčšie hity budú pokračovať a k tomu sa pridá novinka!

V premiérovej filmovej ponuke televízie JOJ už tradične nebude núdza ani o akčnejšie tituly ako napríklad drámu Top Gun: Maverick s Tomom Cruisom v hlavnej úlohe, akčnú komédiu Badman: Supersmoliar (Badman), akčnú fantasy drámu Princezná (The Princess) či akčný katastrofický sci-fi film Moonfall.

Top Gun: Maverick Foto: TV JOJ
Top Gun: Maverick Top Gun: Maverick

Svoju historicky najširšiu filmovú ponuku prinesie v prime-time aj JOJ Plus. Z premiérových titulov odvysiela akčný triler Kandahar, napínavé snímky Posledná cesta (Paradise Highway), Nechajte ho ísť (Let him go), Poker Face či Rozpoltená (Shattered), ako aj hereckou elitou nabitú komédiu Podfuk za všetky prachy (Comeback Trail).

iveta, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2024: Kompletný reštart, najväčšia ponuka! Nechýba Iveta a kopec noviniek

Filmová stanica JOJ Cinema uvedie opäť filmy všetkých žánrov 24 hodín denne a bez reklamy. Na svoje si prídu ženy – s romantikou aj drámou, muži – s akčnými filmami, trilermi, horormi či so sci-fi, deti s animovanými rozprávkami, aj celé rodiny – s dobrodružnými či životopisnými dokumentmi.

Premiérovými highlightmi jej programovej ponuky v roku 2024 budú tituly s hviezdnym obsadením, ako napríklad Vojvoda z Wellingtonu (The Duke) s Jimom Broadbentom a Helen Mirren v hlavných úlohách a tiež Mafia Mamma s Toni Collette v titulnej postave.

Toni Collette a Monica Bellucci vo filme Mafia... Foto: Magic Box Slovakia
Mafia Mamma Toni Collette a Monica Bellucci vo filme Mafia Mamma.

Diváci sa dočkajú aj premiéry drámy podľa skutočných udalostí Notre-Dame v plameňoch (Notre Dame on Fire) či životopisného dokumentu Princezná (The Princess) o princeznej Diane.

Pre fanúšikov akčných filmov a trilerov sú určené snímky ako Výbušný kokteil (Gunpowder Milkshake) s Karen Gillan a Lenou Headey, Krajina zlých (Land of Bad) s Russellom Croweom či triler Rituálny vrah (The Ritual Killer) s Morganom Freemanom.

Pre tých najmenších má JOJ Cinema pripravený rodinný leví film King či animáky Pinocchio: Skutočný príbeh (Pinocchio: A True Story) a Ušiak Čiky a Škrečok temnôt (Chickenhare and the Hamster of Darkness).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #JOJ Plus #JOJ Cinema #rok 2024