Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Luxusná vila v tejto reality šou sa otrasie v základoch: Toto sa ešte nikdy nestalo!

Dianie v reality šou Big Brother naberá výrazne na obrátkach!

25.11.2023 11:48
big brother, Foto:
Sobota zatrasie vilou v reality šou Big Brother.
debata

V druhom týždni šou Big Brother Česko & Slovensko rozdelil „veľký brat“ spolubývajúcich do dvojíc. Ženské osadenstvo Domu dostalo úlohy kňažných, ktorým Big Brother pridelil sluhov. Tí, okrem špecifického oblečenia, dostali aj nové mená nadväzujúce na meno ich kňažnej. Big Brother rozhodol, že sluhovia musia byť neustále v prítomnosti kňažných a musia im doslova slúžiť.

Väčšinu činností musia sluhovia urobiť za nich. Týka sa to napríklad prípravy jedla, nápojov, ale aj obúvania topánok či umývania zubov. Dokonca musia dvojice spolu aj spať v jednej posteli. Sluhovia môžu jesť až, keď svoje jedlo dokončia kňažné a nemôžu si dať dolu svoju sluhovskú oblek, ktorého súčasťou je aj pokrývka hlavy.

Katrin sa zrútila

Turbulentné časy aktuálne v šou prežívajú spolubývajúci Katrin a Tarik. Ich vzťah je ako na hojdačke, no po včerajšom „rozchode“ sa zdá, že veci nie sú až také čiernobiele a dvojicu opäť v Dome vidieť bok po boku. Okrem toho si Katrin neustále vysvetľuje problémy a trenice s Andrejom. Na spolubývajúcich dolieha postupná ponorka a nedarí sa im ani v oblasti ich rozpočtu.

Big Brother v dvanástej epizóde zaevidoval mnohé porušenia pravidiel a súťažiaci Tarik a Tereza nesplnili ani úlohu v tajnej miestnosti. Nepodarilo sa im zrátať počet špendlíkov zapichnutých v kocke a tak sa zdá, že budúci týždeň budú obyvatelia domu prinajmenšom o hlade. Ich rozpočet činí aktuálne len 30 % z celkového možného.

Pomôcť vylepšiť osadenstvu Domu náladu mohla Ella, ktorá dostala tajnú misiu. Vyvolať škandál, niekomu omylom vyliať vodu a v tajnosti zobrať Zoe jej dinosaura a priniesť ho do spovednice. Keďže uspela Big Brother usporiadal pre spolubývajúcich párty. Ella v dobrej nálade z výborne zvládnutej misie ale zjavne netuší, že sa proti nej formuje aliancia Andreja a Terezy, ktorí špekulujú, že Slovenka Ella je krásna, ale manipulátorka.

Sobota zatrasie vilou v reality šou Big... Foto: Voyo
big brother, Sobota zatrasie vilou v reality šou Big Brother. Čo čaká Tarika?

Chystá sa zvrat!

A to nie je všetko. Už v sobotu večer v priamom prenose o 20:30 na Voyo a TV Doma bude jeden zo štvorice nominovaných Andrej, Katrin, Karolína a Soňa vysťahovaný. Kto to bude? O tom môžu diváci hlasovať ešte niekoľko hodín v mobilnej aplikácii Big Brother.

Sobotný priamy prenos je jediný čas, keď môže niekto odísť alebo vstúpiť do Domu Big Brother. Tvorcovia šou povolali do Domu mamu mladíka Tarika, ktorý teraz prežíva krušné chvíle. Ako zareagujú Tarik, Katrin, ale aj ostatní súťažiaci na príchod Azry?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Big Brother #TV Markíza #Voyo