Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zábavné šou Jojky v roku 2024: Bez týchto obľúbených relácií to jednoducho nejde!

Vysielanie Jojky aj v roku 2024 obohatia zábavné relácie, ktoré majú dlhoročnú divácku priazeň a nové časti majú garantované aj tento rok!

04.02.2024 06:00
voštinár, nové bývanie, inkognito, Foto:
Relácia Inkognito s Vladom Voštinárom zabaví divákov aj tento rok.
debata

1. Bez servítky

Divákmi milovaná, ale aj kritizovaná šou, ktorá je nielen o varení nezmizne z obrazoviek ani v roku 2024. Pracovné podvečery budú patriť novým potenciálnym amatérskym kuchárom, ktorí chcú zvíťaziť za každú cenu. Zábavná kuchárska šou obsadzovala už počas jari popredné priečky top programov a držala sa stabilne vysoko. V tomto trende pokračovala aj v jesennej sezóne. Jej miesto v programovej štruktúre má teda garantované aj naďalej. Nebudú chýbať aj celebritné špeciály a účasti hviezdnych hostí. O zábavu bude teda postarané!

2. Nákupné maniačky

Nová verzia dlhoročnej šou sa u divákov osvedčila. Nákupné maniačky pred kamerami aj pri obrazovkách budú sprevádzať stylisti, influenceri aj profesionálne maskérky či make-up artisti, ktorí zdieľajú vášeň k módnym trendom a povinnosť obliekať sa povyšujú na umenie.

V januári 2023 sa šou o móde a nakupovaní po niekoľkoročnej pauze vrátila na obrazovky – primárne do ponuky streamovacej platformy JOJ play, kde sa tešila takému úspechu, že sa následne dočkala žiadaného faceliftu a s vynovenými pravidlami nastúpila do televíznej jesene s ďalšími premiérovými epizódami. V skoršom popoludňajšom slote dosahovala šou vysoko nadpriemerné výkony a vyslúžila si tak posunutie do neskoršieho, takmer podvečerného času.

3. Riskuj!

V etablovanej kvízovej šou súťažiaci testujú nielen svoje vedomosti, ale aj chuť riskovať. Denná popoludňajšia relácia je od pondelka do piatu plná zábavy a napätia, ale najmä radosti z hry. Úspešných hráčov čakajú vždy zaujímavé finančné výhry. Programom sprevádza Dušan Ambróš, mladý herec, ktorý je zároveň sympatickým moderátorom.

4. Inkognito

Nezničiteľná stálica pokračuje na obrazovkách aj v roku 2024. Inkognito je už kultová, najdlhšie vysielaná a stále mimoriadne obľúbená zábavná šou, v ktorej každý týždeň známe osobnosti hádajú povolania hostí. Nezameniteľnému moderátorovi Vladovi Voštinárovi robia pravidelnú spoločnosť vtipné známe osobnosti – niektoré sú dlhodobo stále, za všetky spomeňme Michala Hudáka, ktorý dosiaľ nevynechal snáď ani jedinú epizódu. K nemu si pravidelne sadajú Marián Čekovský, Marcel Forgáč, Zdena Studenková či Zuzana Šebová alebo Juraj Šoko Tabaček.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2023/2024 #Vianoce 2023 #rok 2024