Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Reality šou na Markíze v roku 2024: Potešia návraty stálic. Hrnie sa pokračovanie, na ktoré sa skoro zabudlo

Neodmysliteľnou súčasťou vysielania televízie Markíza sú obľúbené reality šou. Ktoré z nich sa objavia v roku 2024?

29.01.2024 06:00
debata

1. Ruža pre nevestu

Opäť sa bude hľadať pravá láska. Kto bude novým televíznym ženíchom? Na to všetko odpovie pripravovaná druhá séria. Na vzrušujúcej romantickej ceste stretne náš slobodný mladý muž niekoľko žien, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár? Zaujímavosťou je, že väčšina diania sa bude aj tentoraz odohrávať mimo Slovenska. Diváčky a diváci sa tak môžu tešiť na skvelú šou plnú romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí.

2. Farma

Táto reality šou je nezničiteľná! Tvorcovia pripravujú neuveriteľnú šestnástu sériu obľúbenej reality šou Farma. Fanúšikovia projektu sa znovu môžu tešiť na krásne prostredie, skvelých farmárov, veľké emócie a dramatickú akciu. Víťaz získa nielen pozornosť celého Slovenska, ale aj atraktívnu finančnú výhru. Úspešný formát je pevnou súčasťou programovej štruktúry televízie Markíza už od roku 2011 a stále sa teší veľkej obľube u divákov, ktorí večer čo večer sledujú zaujímavé dianie na statku a držia palce svojim obľúbencom. Opäť nebudú chýbať ani napínavé duely či jednotlivé epizódy, v ktorých sa bude striedať smiech, slzy, vtipné i dramatické situácie, a tak ako vždy budú plné nečakaných zvratov.

3. Na nože

Divácky hit roka 2023 má isté pokračovanie v tomto roku! V čisto slovenskej verzii formátu Kitchen Nightmares si srdcia divákov okamžite získal renomovaný a viacerými prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák, ktorý sa pustil do skutočne náročnej misie – podať pomocnú ruku reštauráciám, ktoré sa z najrôznejších dôvodov ocitli v kríze, alebo dokonca na hranici krachu. Nie vždy sa však jeho snaha pomôcť stretla s pochopením a častokrát to boli práve majitelia reštaurácií, ktorí v podniku držali zatiahnutú ručnú brzdu.

V tretej sérii Martin navštívi ďalšie vybrané gastronomické prevádzky po celom Slovensku a za prítomnosti televíznych kamier sa ich pokúsi vytiahnuť z problémov. Nekladie si pri tom servítku pred ústa, no za každých okolností je vždy férovým poradcom s úprimným záujmom pomôcť. Po nejakom čase každú reštauráciu prekvapí svojou návštevou, aby preveril, či naozaj došlo k zlepšeniu a reštaurácii odovzdá nálepku s hodnotením. Tá si tak môže vyslúžiť 0 až 5 nožov.

4. Extrémne premeny Slovensko

Po dvoch rokoch sa vracia tento úspešný formát, na ktorý možno diváci už aj zabudli. Odvážni dobrovoľníci si pod vedením skúseného profesionálneho trénera Maroša Molnára, nutričného terapeuta, psychologičky a ďalších odborníkov na zdravý životný štýl, dali za cieľ bezpečne schudnúť výraznú časť svojej telesnej hmotnosti počas jedného roka a získať tak druhú šancu na život. Ich výsledkami budete skutočne ohromení.

Prostredníctvom silných príbehov účastníkov šou sa diváci budú môcť oboznámiť s tým, že obezita nie je len choroba tela, ktorá má za následok množstvo závažných zdravotných problémov. Veľmi často totiž negatívne ovplyvňuje aj medziľudské vzťahy, komplikuje hľadanie lásky, podkopáva sebavedomie. Koľkým z nich sa podarí zvíťaziť nad sebou samými a zbaviť sa neželanej telesnej aj psychickej záťaže?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2023/2024 #Vianoce 2023 #rok 2024