Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: Slovensko žije voľbami, diskutovať prídu aj nové tváre politiky

Prinášame prehľad hostí vo víkendových politických diskusiách na TA3 a v RTVS.

12.08.2023 00:00
voľby, voľba poštou zahraničie, obálky, lístky Foto: ,
Hlasovacie lístky pre Slovákov žijúcich v zahraničí na archívnej snímke.
debata (2)

Do predčasných parlamentných volieb zostáva niekoľko týždňov, no o voľbou poštou zo zahraničia už požiadal rekordný počet voličov. O hlasy voličov sa uchádzajú nielen známi politici, ale aj nové tváre. Čím chcú presvedčiť voličov, ako si predstavujú spoluprácu s inými stranami a aký vývoj predpokladajú po voľbách, budú diskutovať vo víkendových politických reláciách.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Prekvapujúce poradie: Hľadanie top slovenského seriálu pokračuje a prináša prekvapenia

Hosťami Sobotných dialógov budú traja predsedovia mimoparlamentných strán: Mikuláš Dzurinda (Modrí, Most – Híd), Krisztián Forró (Szövetség – Aliancia) a Zsolt Simon (MF, ODS, ZR, RK, DS). S moderátorkou Martou Jančkárovou budú hovoriť aj o možnostiach spolupráce. Reláciu vysiela v sobotu od 12.10 hod. naživo Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

V nedeľnej relácii V politike budú na TA3 o aktuálnej situácii diskutovať nové tváre politiky, a to Július Jakab (OĽaNO), Kamil Šaško (Hlas-SD), Ladislav Kuna (SaS) a Ján Hargaš (Progresívne Slovensko). Moderuje Rastislav Iliev.

Do O 5 minút 12 prijali pozvanie predseda strany Richard Sulík (SaS) a podpredseda Európskeho parlamentu a predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka. Na Jednotke RTVS s nimi bude diskutovať aj o riešeniach pri riadení štátu Marek Makara.

Do predvebnej kampane vstupujú politici aj s takýmito heslami na bilbordoch:
Predvolebné bilbordy politikov Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie