Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza dala svojim spravodajským reláciám darček. Dostali nové modernejšie štúdio

Televízne noviny sa od soboty vracajú do vynoveného štúdia.

14.07.2023 16:00
Štúdio Televíznych novín po rekonštrukcii Foto:
Štúdio Televíznych novín po rekonštrukcii.
debata (5)

Spravodajstvo televízie Markíza sa od soboty 15. júla sa vracia do svojich pôvodných priestorov. Hlavné spravodajské relácie sa vysielali takmer mesiac a pol z provizórneho štúdia Telerána, v štúdiu Televíznych novín v tom čase prebiehali rekonštrukčné práce, ktoré zmodernizovali jeho technologické vybavenie.

tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Prekvapujúca vzbura proti vypnutiu českých staníc: Tento operátor posiela Markíze a Jojke rázny odkaz

„Po rekonštrukcii štúdia Televíznych novín máme väčšie plazmy, zlepšila sa žiarivosť aj osvetlenie a, v neposlednom rade, výsledkom je aj lepšie kameramanské snímanie moderátorov. Myslím si, že štúdio Televíznych novín je aktuálne na vysokej úrovni a nasledujeme súčasné trendy,“ zhodnotil Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Rekonštrukcia spravodajského štúdia Markízy Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Rekonštrukcia štúdia Televíznych novín.

Z priestorov vynoveného štúdia tak budú opäť vysielané spravodajské relácie Televízne noviny 12, Prvé Televízne noviny a Televízne noviny, magazín Reflex a po skončení letnej prestávky od 20. augusta 2023 aj politická diskusná relácia Na telo.

top programy Čítajte aj Veľký prehľad: Najsledovanejšie seriály, zábavné či spravodajské relácie v slovenských televíziách

„S modernizovaným spravodajským štúdiom sme práve včas a najlepšie pripravení na týždne pred predčasnými parlamentnými voľbami, ku ktorým tradične chystáme v rámci spravodajstva a publicistiky bohatý sprievodný program,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ TV Markíza.

Prvou moderátorskou dvojicou, ktorá sa z vynoveného spravodajského štúdia divákom prihovorí, bude Mária Chreneková Pietrová a Jaroslav Zápala v sobotných Televíznych novinách o 19.00 hod.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza