Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízia ta3 s revolučnými zmenami: Nové štúdiá, relácie, unikátna LED stena

Najsledovanejšia spravodajská televízia na Slovensku avizuje najväčšie zmeny od začiatku svojho vysielania.

17.05.2023 13:34
TA3 Foto:
Televízia TA3 čoskoro zmení svoju podobu.
debata (1)

Ruší sa názov relácie Tak takto?!. Formát však zostáva v programovej štruktúre ta3 pod názvom Téma, ktorá bude vo vysielaní televízie ráno o 9:30, na obed o 12:30 a aj v tradičnom večernom slote o 19:50.

Televízia ta3 spúšťa od 19.6.2023 nový spravodajský formát s názvom Flešky. Ide o krátke dynamické headlinové spravodajstvo v dĺžke do 2 minút, ktoré kopíruje najnovšie trendy a dopyt po aktuálnych, krátkych a rýchlych informáciách. Tie bude distribuovať v rámci mediálnej konvergencie na všetkých platformách.

S presťahovaním Televízie ta3 sa upraví aj programová štruktúru a mení sa vizuál najsledovanejšej relácie ta3 V politike, ktorá každú nedeľu osloví 359 tisíc divákov.

Televízia ta3 sa po 22 rokoch sťahuje z priestorov na Gagarinovej ulici a už onedlho bude vysielať z novej budovy TOWER 5, v ktorej je jej nové sídlo a štúdiá. Divákom v novej televízii ponúkne projekciu na modernej štúdiovej LED stene, ktorá je jednou z najväčších v rámci českého a slovenského televízneho trhu.

Nový vizuál relácie V politike. Foto: TA3
v politike, direr, iliev, Nový vizuál relácie V politike.

Zároveň ju bude dopĺňať moderný digitálny horizont s vysokým rozlíšením, ktorý má dvojnásobnú plochu oproti súčasnému. Súčasťou produkčného systému bude popredná technológia s prvkami umelej inteligencie, ktorá zvýši flexibilitu vysielania.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3