Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spravodajská televízia JOJ 24 ponúkne divákom novú reláciu

Aká relácia čaká divákov?

29.04.2023 06:00
debata (1)

Do programovej ponuky najmladšej televízie z portfólia JOJ Group pribudne od soboty 29. apríla nová relácia Regióny 24. Vysielať sa bude vždy v premiére v soboty od 18:30. Diváci sa môžu tešiť na týždenný súhrn najlepších reportáží od našich regionálnych redaktorov.

Moderátormi novej relácie na JOJ 24 sú Katarína... Foto: TV JOJ
joj 24, Moderátormi novej relácie na JOJ 24 sú Katarína Kováčiková a Pavol Čertík.

Práve spravodajský tím televízie JOJ a zároveň aj JOJ 24 má najväčšie pokrytie regionálnych redaktorov na Slovensku spomedzi konkurenčných televízií. Za roky vysielania sa nazbieralo obrovské množstvo reportáží, ktoré sa našim divákom vryli do pamäte, preto sme sa rozhodli do relácie pravidelne začleniť aj ich výber z archívu. Moderátormi relácie sú naši regionálni redaktori Katarína Kováčiková z Banskej Bystrice a Pavol Čertík z Prievidze.

Hoci majú spravodajské televízie najviac divákov pri obrazovkách, keď sa deje niečo zaujímavé doma alebo vo svete, prípadne pri etablovaných reláciách, pozreli sme sa aj na ich podiely v štandardnom prime-time (19:00 – 23:00). Prvenstvo patrí rovnako TA3, ktorá si pripísala priemerný podiel na trhu 1,2 %. Na druhú priečku sa však dostala JOJ 24 s priemerným podielom na trhu 0,9 %, tesne ju nasleduje RTVS :24 s priemerným podielom na trhu 0,8 %.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Joj 24