Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto v Let's Dance ešte nebolo! Markíza s novou sériou poriadne prekvapí divákov

Tvorcovia odhalili posledné hviezdne meno! Kým mužská zostava sa skompletizovala začiatkom tohto týždňa, nežnejšej časti chýbalo jedno meno.

21.01.2023 09:35
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti na jar tohto roka.
debata (1)

To, že Markíza chystá niečo nevšedné a originálne, sa šepkalo už nejaký čas. Predsa len, Let's Dance vstupuje do ôsmej série a po minuloročnom nablýskanom a mimoriadne úspešnom návrate po piatich rokoch, bolo potrebné priniesť element, ktorý v šou ešte nebol. To sa tvorcom podarilo. Kým pred rokmi sa na parket postavil pár rovnakého pohlavia – herec Viktor Horján s tanečným partnerom, tentoraz to bude súťažiaca so zrakovým hendikepom.

Posledným menom súťažnej jedenástky ôsmej série Let's Dance je úspešná paralympionička Henrieta Farkašová!

Henrieta Farkašová so vzácnou cenou. Foto: SITA/AP, Claude Paris
Henrieta Farkašová Henrieta Farkašová so vzácnou cenou.

Farkašová je slovenská zjazdová lyžiarka. Je najúspešnejšou slovenskou paralympioničkou v histórii ako deväťnásobná víťazka Paralympijskych hier a päťnásobná víťazka Majstrovstiev sveta v para alpskom lyžovaní. Získala tiež cenu Športovec roka 2019 a ocenenie Najlepšia svetová para atlétka z rovnakého roku. Aktuálne sa už lyžovaniu profesionálne neplánuje venovať, športovú kariéru v decembri 2022 ukončila.

Prvým účinkujúcim je bývalý hokejista Marián Gáborík. Na tanečný parket sa postaví herec Mario Cimarro z úspešnej telenovely Skrytá vášeň. Tretím potvrdeným menom bol Boris Valábik. Následne tvorcovia to vzali veľkolepo a naraz odhalili až troch ďalších „tanečníkov“. Zalovili v hereckých vodách a do šou mieria tri veľké seriálové hviezdy.

Do ôsmej série Let's Dance mieri Jana Kovalčíková, ktorú si diváci môžu pamätať zo seriálov Oteckovia alebo Chatári. Ďalšieho účastníka si diváci môžu dobre pamätať z minuloročného hitu Druhá šanca, ktorý mu priniesol veľkú slávu medzi Slovákmi. Je to Viktor Ibara. Treťou potvrdenou účinkujúcou je Helena Krajčiová, ktorá sa pravidelne objavuje v slovenských seriáloch. Aktuálne sa objavuje v Chatároch a najnovšie aj v novom dennom seriáli Mama na prenájom. Nebude chýbať ani speváčka Mária Čírová.

Na parket sa postaví aj herec Richard Autner, známy z jojkárskej Nemocnice, ale aj známy rádiová spíker a moderátor Milan Junior Zimnýkoval.

Nová séria by mohla odštartovať začiatkom marca, Markíza oficiálne nepotvrdila dátum prvého kola.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Henrieta Farkašová #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023