Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

Prvý sviatok vianočný

Prvý sviatok vianočný bude na Jojke v znamení filmov! O 7:30 ho odštartuje komédia Nezabudnuteľné Vianoce, nasledovať bude Šialene smutná princezná. Divákov čaká aj repríza z predchádzajúceho dňa – Ocko je doma 2. Okolo obeda televízia ponúkne nórsku rozprávku Cesta za vianočnou hviezdou. O 13:35 sa diváci môžu tešiť na českú klasiku Cisárov pekár – Pekárov cisár.

O 16:40 bude nasledovať česká komédia Ženská na vrchole. Svojrázna a nezadaná majiteľka biokaviarne Helena odchádza na podnet svojej tety Ely s osemročným synom Mikulášom stráviť advent v pokoji na horách. Vďaka svojej roztržitosti či hre osudu sa však neocitne v luxusnom hoteli, ale vo vysokohorskej chate Samota, kde horal Richard sprostredkúva adrenalínové športy.

Hlavný večerný program otvorí nová rozprávka, ktorá vznikla vďaka Jojke a Českej televízii – Krakonošovo tajomstvo. Nová vianočná rozprávka prináša príbeh o láske pravej a nepravej, o pokladoch, ktoré šťastie nenosia, ale hlavne o záhadnom Krakonošovi, ktorý stráži tajomstvá hôr pred chamtivými ľuďmi a poctivých ľudí pred chorobami a darebákmi. O 22:25 sa pridá každoročná hororová klasika Krampus: Choď do čerta!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022