Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

Ako bude vyzerať vianočná ponuka televízie JOJ? Prinášame kompletný prehľad programu sviatočného "trojdnia".

07.12.2022 06:00
sám doma, Foto:
Počas Vianoc na Jojke uvidíte aj film Sám doma.
debata (1)

Televízia JOJ spustí svoj vianočný program omnoho skôr ako konkurenčná Markíza, ktorá spustí sviatočnú program až 23. decembra. Jojka sa tento rok vyberie cestou navodiť atmosféru v obývačkách divákov už od pondelka 19. decembra, teda špeciálna vysielacia štruktúra bude sprevádzať divákov od začiatku vianočného týždňa.

perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

Počas popoludní bude vysielať filmy s vianočnou tématikou, no hlavný program odštartuje podvečerné Bez servítky, ktoré sa predvedie vo vianočnej edícií a celý týždeň budú súťažiaci bojovať o výhru so sviatočným menu. Nebude chýbať ani premiérové vianočné Inkognito.

Večerný program počas ďalších dni budú tvoriť vianočné filmy a pomerne netradične vyznieva zaradenie rýdzo letnej série Slunce, seno…

wednesday, Čítajte aj Hit na Netflixe zachraňuje hlavná hrdinka. Inak je to premárnená šanca na skvelý bizarný seriál

Jojka takisto, ako Markíza, nemá práva na vysielanie Troch orieškov pre Popolušku. Tento rok, po 25 rokoch, sa táto klasika vráti na RTVS. To však neznamená, že sa televízia vzdá vysielania. V stredu, 22. decembra, ponúkne divákom najnovšiu verziu, ktorá vznikla v Nórsku.

streamovacie služby, TV Čítajte aj Netflix, HBO Max alebo Voyo? Túto streamovaciu službu by ste v prvej trojke nečakali

Televízia sa do vianočnej atmosféry definitívne prezlečie v piatok 23. decembra. Po ranných reprízach programov od 11:00 ponúkne film Paddington, Posledné Vianoce, Ocko je doma 2. O 17:50 sa uzavrie vianočné Bez servítky. Hlavný večerný program od 20:35 bude tvoriť neodmysliteľná klasika Sám doma, o 22:45 sa diváci dobre zabavia s drsnou komédiou Matky rebelky: Šťastné a veselé. Pre tých, ktorí budú do neskorej noci chystať dobroty tu bude o 00:50 film Vianoce a spol.

Takto budú vyzerať Vianoce 2022 na Jojke! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Počas Vianoc na Jojke uvidíte aj film Grinch.
Pečie celé Slovensko II Čítajte aj Za zábavné relácie RTVS platí milióny. Koľko bude stáť nástupca Pečie celé Slovensko?

Štedrý deň

Štedrý deň od skorého rána otvorí film Shelby: Pes, ktorý zachránil Vianoce, nasledovať bude repríza sviatočného špeciálu Prázdniny: Vianočné dobrodružstvo, nasledovať bude Madagaskar, 10:45 sa diváci môžu tešiť na slovenskú klasiku Plavčík a Vratko. O 12:10 nebude hroziť nuda s českou bláznivou komédiou Slunce, seno, jahody, nasledovať bude repríza Sám doma. Nebude chýbať Doba ľadová: Mamutí tresk a o 16:40 sa do služby prihlási Kúzelná opatrovateľka. O 18:15 deti poteší Doba ľadová: Mamutie Vianoce.

Hlavný štedrovečerný program otvorí o 18:40 animovaná komédia Grinch. Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých, ale zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A tento rok sa o to pokúsi! O 20:00 Jojka ponúkne film Sám doma 2: Stratený v New Yorku. Veľmi netradične pôsobí zaradenie letnej komédie Slunce, seno a pár facek do štedrovečernej ponuky, diváci ju uvidia o 21:55. Zvyčajne táto séria bola zaraďovaná do letnej ponuky. Večer uzavrie záznam z tohtoročného koncertu s názvom Kandráčovci & Čechomor.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022