Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Veľké šou na Jojke v roku 2023: Žiadne veľké prevratné novinky, pokračujú stálice

4. Bez servítky

Bezkonkurenčný líder trhu v podvečernom pásme sa dočká nových častí a diváci neprídu o zbesilú šou, ktorá nie je len o varení. Zábavná kuchárska šou obsadzovala už počas jari popredné priečky najsledovanejších programov a držala sa stabilne vysoko. V jesennej sezóne trhovej jednotke sledovanosť stále rastie a divácka základňa sa zväčšuje. Čoraz viac divákov si každý pracovný podvečer vyberie z ponuky všetkých slovenských televízií práve show na Jojke.

5. Riskuj

Len na jeseň 2022 sa kultová kvízová šou vrátila po dlhých rokoch späť na obrazovky v novom šate a test na divákov naplno vyšiel! Riskuj sa vráti aj tento rok. V novej kvízovej show súťažiaci testujú nielen svoje vedomosti, ale aj chuť riskovať. Relácia je plná zábavy a napätia, ale najmä radosti z hry. Úspešných hráčov čakajú vždy zaujímavé finančné výhry. Programom sprevádza mladý a sympatický moderátor Dušan Ambróš.

6. Zmenáreň

Jediná novinka medzi zábavnými šou! Tím hviezdnych influencerov mení vizáž, osobnosť a štýl ľuďom, ktorí sa necítia najlepšie vo svojej koži, nie sú spokojní so svojím životom a chcú v ňom niečo upraviť. Nejde však len o zmenu vizuálnu, ale aj vnútornú, napríklad zvýšenie sebavedomia, nájdenie vlastnej osobnosti či objavenie novej energie. Práve pre takýchto záujemcov prichádza nová show, ktorá im dá šancu opäť v sebe objaviť svoje lepšie a krajšie JA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023