Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké šou na Jojke v roku 2023: Žiadne veľké prevratné novinky, pokračujú stálice

Televízia JOJ je známa tým, že sa nebojí experimentovať so žánrami pri svojej tvorbe, no v roku 2023 staví na istotu v prípade veľkých televíznych šou. Zelenú dostali overené programy, ktoré sú známe v programe dlhé roky.

07.01.2023 06:00
talent, Foto:
V roku 2023 ponúkne Jojka divákom neuveriteľnú 11. sériu šou Česko Slovensko má talent.
debata

1. Česko Slovensko má talent

Je to neuveriteľné, ale je to tak. Talent nedostane „dovolenku“ ani v roku 2023, pričom by si ju naozaj zaslúžil a tento formát by si mohol po desiatich sezónach naozaj vydýchnuť. Avšak neexistuje zaňho náhrada a tak divákov na jeseň 2023 čaká už jedenásta séria. Ostrieľanú moderátorskú dvojicu Davida Gránského a Jasminu Alagič Vrbovskú minulý rok doplnili nielen obľúbené stálice poroty Marta Jandová, Diana Mórová, Jakub Prachař a Jaro Slávik, ale aj tajní hosťujúci porotcovia – divákov v každej epizóde prekvapia nové tváre aj výnimočné talenty.

2. V siedmom nebi

Obľúbená rodinná relácia, ktorá plní sny sa nikam nechystá ani v roku 2023. Je ešte veľmi veľa ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Relácia obľúbeného moderátora Vila Rozborila plní životné sny obyčajných ľudí, ktorí sa ocitli v núdzi. Prináša dojímavé príbehy plné silných emócií, príbehy, ktoré napísal sám život. Príbehy, ktoré vyčaria na tvári divákov úsmev, ale často aj rozplačú celé Slovensko.

3. Inkognito

Najobľúbenejšia zábavná show s najdlhšou tradíciou zostáva v programe Jojky aj tento rok! Inkognito je najdlhšie vysielaná a stále mimoriadne obľúbená zábavná show, v ktorej každý týždeň známe osobnosti hádajú povolania hostí. Nezameniteľnému moderátorovi Vladovi Voštinárovi robia pravidelnú spoločnosť najmä Michal Hudák, Marián Čekovský, Marcel Forgáč, Zdena Studenková, Zuzana Šebová či Juraj Šoko Tabaček.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023