Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Slováci zbystrite pozornosť! Takýto veľkolepý televízny deň tu už dlho nebol

  • Tierra Incógnita (pôvodný latinsko-americký seriál)

Eric sa vracia do svojho rodného mesta vyriešiť temnú záhadu zmiznutia svojich rodičov spred ôsmich rokov. Spolu so sestrou ho vychovali starí rodičia z matkinej strany, Eric sa však od nich rozhodne utiecť. Namieri si to do strašidelného zábavného parku, ktorý patril jeho rodičom a v ktorom ich videli naposledy živých – do Tierra Incógnita. Spolu so svojimi priateľmi, sestrou a tetou musí Eric postupne prekonať svoje obavy, aby dokázal vyriešiť záhady poschovávané v tomto temnom a neznámom svete.

  • She-Hulk: Neuveriteľná právnička

V seriáli She-Hulk: Neuveriteľná právnička od štúdia Marvel sa musí Jennifer Waltersová, právnička zaoberajúca sa súdnymi prípadmi ľudí so superschopnosťami, vysporiadať s komplikovaným životom single ženy po tridsiatke, ktorá je zhodou okolností navyše aj zelená, dvojmetrová a supersilná obryňa.

  • Autá na cestách

Pixar uvádza nový pôvodný seriál Autá na cestách, vďaka ktorému sa vrátime do sveta Áut. Seriál priblíži zážitky Bleskového McQueena a jeho najlepšieho priateľa Matera na výlete naprieč krajinou. Ich cesta povedie z Chladičových Kúpeľov smerom na východ, kde sa majú stretnúť s Materovou sestrou. Každá jedna zastávka prinesie nové dobrodružstvo a predstaví úžasné pocestné atrakcie aj nové svojrázne postavy.

  • Dospievanie

Inovatívny, tzv. hybridný dokumentárny seriál Dospievanie, ktorého tvorcami sú Brie Larsonová a spoločnosť Culture House, predstavuje prostredníctvom desiatich podmanivých príbehov výzvy, triumfy a ťažkosti dospievania. V seriáli sa miešajú rôzne žánre filmovej tvorby vrátane rozprávania, experimentov a dokumentaristiky. Každá časť predstavuje príbeh mladého človeka vo veku 18 až 22 rokov. Prostredníctvom emotívnych príbehov prináša seriál divákom širokú škálu skutočných zážitkov, ktoré ponúkajú pútavý pohľad na dospievanie a rozmanité sociálne, rodinné a osobné prekážky, ktorým mladí ľudia čelia na svojej ceste k sebaobjaveniu a prijatiu.

  • Veľkolepé dobrodružstvá s Bertiem Gregorym

Tvárou novej generácie ambicióznych dobrodruhov a tvorcov prírodopisných filmov je 29-ročný prieskumník National Geographic Bertie Gregory, ktorý berie divákov na úchvatné napínavé cesty do najpozoruhodnejších a najtajnejších kútov našej divokej planéty. Seriál sleduje jeho eskapády a zachytáva výnimočné zábery zvierat vo voľnej prírode.

  • BTS: Permission to dance na javisku – LA

    Prináša živé vystúpenie z koncertu hudobnej skupiny BTS, ktorý sa konal na losangeleskom štadióne SoFi koncom roka 2021 (27.-28. novembra a 1.-2. decembra). Koncertný film zachytáva zábery z vystúpenia hudobnej skupiny nominovanej na cenu GRAMMY® a jej prevedenia hitov ako Dynamite, Butter a Permission to Dance priamo z javiska. BTS, skratka odvodená z názvu Bangtan Sonyeondan alebo Beyond the Scene (Zo zákulisia), je juhokórejská chlapčenská skupina, ktorá si od svojho debutu v júni 2013 získala srdcia miliónov fanúšikov na celom svete.

  • Špeciálna ukážka zo Star Wars seriálu Andor

    Seriál Andor, ktorý bude mať premiéru prvých troch častí naraz už 21. septembra, prinesie nový pohľad na galaxiu Star Wars. Sústredí sa na cestu Cassiana Andora za poznaním toho, čo všetko môže zmeniť. Seriál prináša príbeh o rodiacej sa vzbure proti Impériu a o tom, ako sa do nej zapojili ľudia a planéty. V ére plnej nebezpečenstva, podvodov a intríg sa Cassian vydá na cestu, ktorá ho predurčuje na to, aby sa z neho stal hrdina povstalcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Star Wars #Disney+ #televízna sezóna 2022/2023