Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci zbystrite pozornosť! Takýto veľkolepý televízny deň tu už dlho nebol

Dnešný deň je pre televíznych fanúšikov mimoriadne očakávaný. K dispozícii bude kopec exkluzívnych premiér, ktoré len pred pár týždňami brázdili strieborné plátna.

08.09.2022 09:42
thor, Foto:
Jedným z highlightov Disney Dňa je premiéra aj snímky Thor: Láska a hrom.
debata

Dlhoočakávaný Disney+Deň prinesie 8. septembra prinesie snímky od Marvelu, Pixaru, ale aj Star Wars, ktoré budú mať celosvetovú premiéru. Streamovacia služba predstaví nové tituly ako Thor: Láska a hrom od Marvel Studios či Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom, ale aj špeciál Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, seriály Tierra Incógnita a Svadobná sezóna, hraný film Pinocchio, ako aj nový biografický seriál MIKE.

Toto sa nedá prehliadnuť! Najväčšia LED stena v... Foto: Zenith Media
led stena, disney, landererova, Toto sa nedá prehliadnuť! Najväčšia LED stena v strednej Európe sa nachádza v Bratislave a predvádza unikátne vyobrazenia.

Toto sa nedá prehliadnuť!

Vedeli ste, že na Slovensku máme najväčšiu LED obrazovku v strednej Európe s plochou 558 štvorcových metrov? Doteraz sa na nej premietali animácie alebo umelecké efekty. Tieto plochy sú vo svete veľmi obľúbené a slúžia aj na komerčné účely. Na Slovensku však zatiaľ táto LED fasáda nebola použitá na reklamu. To sa však zmenilo príchodom najväčšej streamovacej platformy na svete Disney +, ktorá na nej spustila vizuál pri príležitosti oslavy svojho špeciálneho dňa. Všetko to vypukne 8. septembra a spolu s oslavou Disney+ Dňa a premiérou očakávaných noviniek, ponúkne aj bezkonkurenčnú zvýhodnenú ponuku predplatného.

Pozrite si unikátne video s najväčšou LED stenou v strednej Európe, ktorá sa nachádza v Bratislave!

Video

Novinky, ktoré sa objavia 8. septembra na Disney+

  • Pinocchio

Obľúbený príbeh o drevenej bábke, ktorá sa vydáva na napínavé dobrodružstvo, aby sa stala skutočným chlapcom, sa vracia na obrazovky v podobe hraného filmu. Réžie prerozprávania známej rozprávky sa zhostil držiteľ ceny Akadémie Robert Zemeckis. V úlohe rezbára Geppetta, ktorý Pinocchia (Benjamim Evan Ainsworth, v slovenskom znení Oliver Boublík) vytvoril a správa sa k nemu, akoby bol jeho skutočným synom, sa predstaví Tom Hanks (Peter Rúfus). Vo filme si ďalej zahrali aj Joseph Gordon-Levitt (Tomáš Horváth) v úlohe Jiminy Cricketa, Pinocchiovho sprievodcu a zároveň jeho „svedomia“, Cynthia Erivová (Soňa Norisová) ako Modrá víla a Luke Evans (Martin Madej) ako kočiš – nová postava, ktorá v pôvodnom príbehu chýbala. Soňa Norisová naspievala aj úvodnú pieseň k filmu.

  • MIKE

Osemdielny seriál MIKE skúma búrlivé vzostupy a pády boxerskej kariéry a osobného života Mika Tysona – od milovaného svetového športovca po vyvrheľa spoločnosti a opäť na vrchol. Seriál si zároveň všíma triedne a rasové rozdiely v USA, slávu a moc médií, mizogýniu, rozdelenie bohatstva, prísľub amerického sna a v konečnom dôsledku našu vlastnú úlohu pri formovaní Mikovho príbehu.

  • Svadobná sezóna (Wedding Season)

Beznádejný romantik Stefan spoznáva charizmatickú Katie, ktorá je síce zasnúbená so synom bohatého magnáta s nehnuteľnosťami, no aj napriek tomu si počas svadbami nabitého leta spolu začnú divokú aféru. Netrvá dlho a obaja musia utekať pred zákonom, keďže Katie je hlavnou podozrivou v šokujúcom kriminálnom prípade. Dokážu sa pri pokuse o očistenie svojich mien vyhnúť polícii, organizovaným zločincom a komplikovaným pocitom, ktoré voči sebe cítia?

  • Thor: Láska a hrom

V novom príbehu Thor: Láska a hrom od Marvel Studios sa boh hromu (Chris Hemsworth) vydáva na svoju najťažšiu životnú cestu – cestu sebapoznania. Jeho úsilie však preruší galaktický zabijak známy ako Gorr the God Butcher (Christian Bale), ktorý sa snaží zlikvidovať bohov. Na to, aby dokázal čeliť hrozbe, Thor požiada o pomoc Valkýru (Tessa Thompsonová), Korga (Taika Waititi) a bývalú priateľku Jane Fosterovú (Natalie Portmanová), ktorá, na Thorovo prekvapenie, nevysvetliteľne ovláda jeho magické kladivo Mjolnir. Spoločne sa púšťajú do hrozivého vesmírneho dobrodružstva, aby odhalili tajomstvo pomsty Gorra a zastavili ho skôr, než bude príliš neskoro.

  • Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom

Poďte spolu s tvorcami a hercami ako Taika Waititi, Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompsonová a Natalie Portmanová odhaliť tajomstvá tvorby filmu Thor: Láska a hrom. V tomto dokumente odhalíte pozadie v poradí už štvrtého filmu o bohovi hromu nielen prostredníctvom detailných rozhovorov s hercami a členmi filmového štábu, ale aj cez pôvodné, doteraz neodvysielané zábery z pľacu a zo zákulisia.

  • Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia

Tento špeciál odhaľuje pozadie návratu Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera na obrazovky, ako aj návrat hercov Ewana McGregora a Haydena Christensena k ich ikonickým postavám. Režisérka Deborah Chowová vedie hercov aj filmový štáb, aby vytvorili nových hrdinov aj zloduchov, ktorí žijú bok po boku s novými inkarnáciami obľúbených postáv zo Star Wars. Tvorí tak nový príbeh, ktorý dramaticky prepája filmy celej ságy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Star Wars #Disney+ #televízna sezóna 2022/2023