Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Jeseň na Markíze: Po ťažkej sezóne predstavuje program plný najsilnejších premiér

Ktoré ťažiskové reality šou dostanú priestor?

Markíza už tradične na jeseň pokračuje vo vysielaní Farmy. Tento rok čaká kultovú reality šou už 14. séria. Tá však prichádza s kľúčovými kreatívnymi zmenami. Evelyn nahrádza na poste moderátora Marek Fašiang. Súťažiacich opäť čakajú ťažké podmienky na statku, tentokrát do zostavy pribudnú netradiční účinkujúci. Do zostavy sa zaradia ľudia s mimoriadne vysokým IQ, kreatívni, ťažko pracujúci a zvedaví, avšak absolútne nepoužiteľní pre život bez vymožeností moderného sveta. Nemajú totiž vypracované svaly, sú plachí, nepraktickí a navyše aj tvrdohlaví. „Prežijú“ na Farme?

Nové pokračovanie hlási aj obľúbená šou Extrémne premeny Slovensko! Odvážni dobrovoľníci si pod vedením skúseného profesionálneho trénera Maroša Molnára, nutričného terapeuta a ďalších odborníkov na zdravý životný štýl, dali za cieľ bezpečne schudnúť výraznú časť svojej telesnej hmotnosti počas jedného roka a získať tak druhú šancu na život. Diváci budú sledovať osudy ďalších 12 Slovákov.

Jesennou ťažiskovou šou bude Tvoja tvár znie povedome, predstaví už siedmu sériu. V siedmej sérii sa divákom predstaví úplne nová a nemenej skvelá osmička osobností slovenského šoubiznisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023