Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Slovensko sa opäť roztancovalo! Let's Dance je totálnym jarným triumfom Markízy

Verdikt

Ostrieľaným tvorcom sa podarilo naplno vrátiť lesk Let's Dance. Šou dostala moderný šat, jednotlivé prenosy boli síce úmorne dlhé, čo na nedeľný prime-time nebolo úplne vhodné. Práve toto je jediná vec, ktorá bola televízií zo strany divákov vyčítaná. Každé kolo dostalo úvodné tanečné číslo, všetko dopĺňala scéna s dynamickými svetelnými prvkami, dobre zvolenou hudbou a od prvých minút vedeli priame prenosy strhnúť a nastaviť publikum na noblesné tanečné čísla. A potom prišli na rad jednotlivé čísla známych osobností, ktoré dramaturgicky dávali hlavu a pätu a večer vždy vygradoval najlepším tanečným výkonom. Aj napriek stopáži jednotlivých kôl Let's Dance nenudilo. Samozrejme, iná divák vníma dynamiku večera, ak sedí pri televíznych obrazovkách a úplne inak „odsýpa“ prenos, keď sa sedí priamo v hľadisku.

Víťazom sa stal Ján Koleník s jeho tanečnou... Foto: TV Markíza
koleník, let´s dance, Víťazom sa stal Ján Koleník s jeho tanečnou partnerkou Vandou Polákovou.

Tohtoročná séria bola mimoriadne vydareným kúskom, dá sa povedať, že kvalitatívne to bola najlepšia sezóna doteraz. Bolo evidentné, že Markíza na šou nešetrila, čo sa odrazilo vo všetkých aspektoch televízneho projektu. Úspech potvrdili aj diváci, Let's Dance každú nedeľu sa držala vysoko nad polmiliónovou hranicou a bola stabilnou jednotkou na trhu. Zostáva len dúfať, že televízia neodstaví šou na ďalších päť rokov mimo obraz. Bolo by fajn, keby sa znova ukázala aj v roku 2023.

Zas a znova sa ukázalo, že slovenskí tvorcovia vedia robiť veľké ťažiskové šou na svetovej úrovni a neraz kvalitou predčili zahraničné predlohy.

Video vzniklo v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2021/2022