Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Streamovací gigant oficiálne potvrdil štart na Slovensku! Kto k nám prichádza?

Rok 2022 bude nielen pre slovenských divákov prelomový. Do našich končín zavítajú svetoví streamovací hráči a našincov čaká úplne nový level televíznej zábavy.

26.01.2022 08:29
debata (2)
Konečne je to tu! Disney+ v lete odštartuje... Foto: SHUTTERSTOCK
disney, disney+, disney plus, Konečne je to tu! Disney+ v lete odštartuje nielen na Slovensku!

Už len týždne zostávajú do prerodu HBO GO na HBO Max u nás, to však nie je všetko. Na Slovensko prichádza jedna z najväčších streamovacích služieb na svete a hlavný konkurent Netflixu a spomínaného HBO Max – Disney+. Online služba, ktorá vznikla v roku 2019 a hneď sa veľkosťou zaradila medzi top hráčov na svete. „Pod jednou strechou“ združuje obrovské množstvo obsahu a to zo sveta Disney, Marvelu, Star Wars, National Geographic.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Na Slovensko sa valí nový televízny hráč! A prinesie so sebou nielen Hru o tróny...

Pôvodne sa rátalo s tým, že Disney+ odštartuje v našom regióne ešte minulý rok, avšak pandémia tieto plány zhatila. Následne sa dlho čakalo a špekulovalo, kedy táto streamovacia služba ohlási nový dátum štartu. Teraz je to tu! Spoločnosť The Walt Disney Company potvrdila, že spustí svoju streamovaciu službu Disney+ tento rok v lete. Medzi nové krajiny, kde sa predstaví Disney+, patrí množstvo európskych krajín vrátane Slovenska, Českej republiky, Poľska či Maďarska, ale napríklad aj Južná Afrika, Turecko či Spojené arabské emiráty.

Disney+ ponúkne obľúbené príbehy, ktoré pozná celý svet, ale aj exkluzívny originálny obsah a tisíce relácií a epizód z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star. Predplatitelia sa môžu tešiť aj na slovenskú lokalizáciu, spoločnosť je už nejaký čas aktívna u nás a vo veľkom vyrába slovenský dabing, hoci pre zmluvné podmienky zúčastnené strany nemôžu nič oficiálne potvrdiť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Disney+ #televízna sezóna 2021/2022