Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Aké kinohity prinesie v roku 2022 Jojka? Len nedávno boli tieto filmy v kinách...

Ktoré zahraničné kinohity budú na JOJke?

V roku 2022 čaká divákov JOJky bohatá premiérová ponuka aj v oblasti akvizičných titulov. Televízia zakúpila práva na vysielanie kinohitov určených najmä pre univerzálneho rodinného diváka, na ktorého sa JOJ dlhodobo zameriava.

Pre menších divákov, ale aj ich rodičov, sú pripravené animované filmy Ugly Dolls, Pán Maznáčik, Hľadá sa Yeti, Žmurko Bill, Viking Vike a kúzelný meč či hraný rodinný film Ako dostať deda z domu.

Rodinná komédia s Robertom De Nirom a Umou Thurmanovou v hlavných úlohách Ako dostať deda z domu pristane v roku 2022 na obrazovkách Jojky.
KA 01 Harry Potter20th Anniversary Čítajte aj Filmová mágia, ktorá nevyprchala. Návrat do Rokfortu je nostalgický, občas až gýčový

Na dospelého diváka cieli skutočný príbeh Kým si so mnou či dráma Zlatokopky s Jennifer Lopez v hlavnej úlohe.

V premiérovej filmovej ponuke televízie JOJ nebudú v roku 2022 chýbať ani akčné a dobrodružné filmy či trilery. Najmä mužská časť divákov sa môže tešiť na vojnový film Sama Mendesa 1917, sci-fi triler Ad Astra s Bradom Pittom v hlavnej úlohe, napínavý akčný sci-fi triler Pod vodou, životopisnú športovú drámu Le Mans 66, akčný triler Mrazivá pasca s Liamom Neesonom v hlavnej úlohe či pokračovanie kultového sci-fi filmu Terminátor: Temný osud, v ktorom sa znovu stretnú Arnold Schwarzenegger a Linda Hamiltonová, ktorá po vyše dvadsiatich rokoch opäť zahviezdi ako Sarah Connorová.

uPútavka na film Terminátor: Temný osud.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matky #Šťastný nový rok #Karel