Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Radi sa v kine bojíte? Tak túto filmovú novinku musíte bezpodmienečne vidieť

Slováci sa môžu v kine opäť poriadne báť! Na strieborné plátna dorazil hororový triler Vtelenie zla od kultového režiséra Jamesa Wana.

05.09.2021 07:00
Vtelenie zla, Foto:
Horor Vtelenie zla sa premieta v slovenských kinách od štvrtka.
debata

Filmár, ktorý rozbehol série Saw, Insidious či v Zajatí démonov sa po odskoku ku komiksovým a akčným filmom vracia k najdesivejším zo žánrov. Snímka Vtelenie zla (Malignant) sľubuje publiku poctivé zimomriavky v jedinečnom štýle, ktorý je Wanovi vlastný.

superstar 2021, superstar, Čítajte aj Nová Superstar štartuje! Prekvapeného Haberu prešli vtipy, keď hrobár 'zanôtil' jeho pesničku

Hlavná hrdinka Madison je po vražde manžela paralyzovaná šokujúcimi víziami ďalších podobných činov. Jej trápenie sa ešte zhorší, keď zistí, že sny sú v skutočnosti realitou a jej myseľ je pravdepodobne prepojená s mysľou zákerného vraha. Podarí sa jej uchrániť seba aj svojich blízkych? A čo ak za všetkým stojí niekto z jej vlastnej minulosti?

The Boss Baby: Family Business Čítajte aj Nedajte sa pomýliť roztomilou tváričkou! Je tu nová šéfka, ktorá dá všetkých do pozoru

V hlavnej úlohe filmu sa predstaví herečka Annabelle Wallis, známa z filmov Annabelle, Múmia či z mimoriadne úspešného seriálu Gangy z Birminghamu. McKeena Grace, ktorá stvárňuje jej postavu v detskom veku, si zahrala v pokračovaní príbehu o démonickej bábike, snímke Annabelle 3: Návrat domov, ale napríklad aj v komiksovom filme Captain Marvel či seriáli Príbeh služobníčky. Maddie Hasson poznajú diváci a diváčky najmä z temných seriálov Impulse či Mr. Mercedes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #James Wan #Vtelenie zla