Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza avizuje drsné zmeny! Farma bude poriadne iná, táto vec sa však nezmení

Stálica medzi reality šou nebude chýbať na televíznych obrazovkách ani túto jeseň. Televízia Markíza štartuje nakrúcanie 13. série obľúbenej Farmy.

10.08.2021 07:00
farma, Foto:
Televízia Markíza štartuje výrobu trinástej Farmy.
debata (2)

Počnúc desiatou sériou začala Farma prechádzať výraznými kreatívnymi zmenami, ktoré sa čoraz viac odkláňali od pôvodného námetu. Zmenila sa moderátorka, na scénu nastúpila komička Eva „Evelyn“ Kramerová a štruktúra súťaže akcentovala skôr na medziľudské strety ako na budovanie fungujúceho hospodárstva. Farma sa začala ponášať na klasické kontajnerové reality šou typu Big Brother alebo Vyvolení.

hbo max, hbo, Čítajte aj Majte veľkú dávku trpezlivosti! Štart svetovej streamovacej služby u nás sa posúva

Súťažiaci v ostatných sériách bývali v zariadenej vile, užívali si vymoženosti súčasnej doby. Proti sebe sa napríklad postavili „celebrity a obyčajní ľudia“, „západ vs. východ“ alebo „mesto a dedina“. Hoci diváci tento odklon stabilne kritizujú, na sledovanosti sa to neodrazilo.

Ostatná séria Farmy sa počas mesiacov držala ako stabilná jednotka na trhu a formát zažíval najlepšiu sledovanosť za ostatné roky. Niet divu, že Markíza takmer okamžite po skončení dvanástej série potvrdila nakrúcanie trinástej série pre túto jeseň.

bodka, seriál bodka, jakab, vačková, labuda, Čítajte aj Tieto seriálové plevy sú z kola von! Zamiešajte poradím v rebríčku top slovenských seriálov
Trinástou sériou Farmy bude opäť sprevádzať Eva... Foto: TV Markíza
farma 13, eva kramerová, evelyn, Trinástou sériou Farmy bude opäť sprevádzať Eva "Evelyn" Kramerová.

Aktuálne sa rozbieha výroba najnovšej série, ktorej štart diváci, pravdepodobne, uvidia už koncom augusta. Televízia Markíza oficiálne avizuje veľké zmeny! Vypočula si námietky divákov a tento rok sa Farma vráti ku koreňom. Opäť tak súťažiacich čaká drsné dobrodružstvo a budú musieť vystavať farmu od základov. Zmení sa dokonca počet súťažiacich, štýl nakrúcania, ale aj lokácia.

slunečná, hviezdy nad hlavou, 1. mise, Čítajte aj Veľkolepý nával českých seriálov! Prima Plus chystá na Slovensku hviezdnu jeseň

Niečo však zostane rovnaké. Na moderátorskom poste zostáva Evelyn, ale aj hospodár Martin.

„Na Farmu sa znovu veľmi teším a cítim sa fantasticky. Bude to naozaj drsné, tak som to ešte nezažila. Sama som veľmi zvedavá, ako táto séria dopadne,“ povedala Eva „Evelyn“ Kramerová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Eva Evelyn Kramerová #Farma 13