Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľkolepý nával českých seriálov! Prima Plus chystá na Slovensku hviezdnu jeseň

Televízna sezóna 2021/2022 vypukne nielen na Slovensku, ale aj Čechách už o niekoľko dní. Diváci sa môžu tešiť na veľké množstvo premiérového programu. Ako prvá prezradila svoje plány česká Prima, ktorá na Slovensku vysiela prostredníctvom stanice Prima Plus.

10.08.2021 07:00
slunečná, hviezdy nad hlavou, 1. mise, Foto:
Už koncom augusta Prima Plus odštartuje novú televíznu sezónu plnú premiérových seriálov.
debata

Slovenskí diváci sa koncom augusta môžu tešiť na premiérové večerné programy. Rútia sa úplné novinky, ale aj pokračovanie českého seriálového hitu Slunečná. Novým ťažiskovým produktom je nová lekárska dráma 1. Mise, ktorá nahrádza skončené Sestričky Modrý kód, nebude chýbať ani nová vzťahová dráma Hviezdy nad hlavou.

farma, Čítajte aj Markíza avizuje drsné zmeny! Farma bude poriadne iná, táto vec sa však nezmení

1. Mise

Seriál televízie Prima 1. Mise monitoruje výcvik dvanástich mladých lekárov určených pre nasadenie do prestížneho medzinárodného oddielu. 1. MISE je prvý a súčasne jediný český seriál, ktorý dá divákovi poznať, ako obdivuhodná je profesia vojenských lekárov a ako dôležitá je ich precízna a vo všetkých smeroch náročná príprava.

Profesijnú linku medikov aj ich školiteľov sprevádza aj spletitá vzťahová línia. Seriál vykresľuje vojenských lekárov ako úctyhodných profesionálov, ale aj ako mužov a ženy z mäsa, kostí, s dušou a svedomím.

1. Mise bude mať špeciálnu premiéru na Prima Plus už 29. augusta o 20:15, následne jej budú patriť stredajšie večery od 21:15.

hbo max, hbo, Čítajte aj Majte veľkú dávku trpezlivosti! Štart svetovej streamovacej služby u nás sa posúva

2. Hviezdy nad hlavou

Seriál z malebnej dediny rozpráva s láskavým humorom a nadhľadom o veterinárke Lucii Boučkovej (Tereza Kostková), ktorá na vidieku zachraňuje nielen zvieratá, ale často aj ľudské osudy. Sama sa ale jedného dňa dostane pred voľbu, kedy sa musí správne rozhodnúť medzi dvomi mužmi, aby našla pravú lásku a zabezpečila šťastnú budúcnosť pre seba a svojho syna Filipa (Filip Antonio).

Tento seriál bude dostupný pre Slovensko od 30. augusta o 21:15.

bodka, seriál bodka, jakab, vačková, labuda, Čítajte aj Tieto seriálové plevy sú z kola von! Zamiešajte poradím v rebríčku top slovenských seriálov

3. Slunečná

Seriál zo statku Slunečná bude pokračovať vo svojej ďalšej sezóne. Tá bude opäť napínavá a zamilovaná. Chýbať nebudú intrigy, nenávisť, ale ani spravodlivosť a šťastné úsmevy. Po dramatickej jari, ktorá sa skončila rozchodom Janka (Marek Lambora) a Tiny (Eva Burešová), všetci správne tušili, že to nemôže dlho trvať.

Janek s Tinou musia vyriešiť problém okolo Predraga (Predrag Bjelac), aby mohla ich lovestory pokračovať. Tina predsa čaká Jankove dieťa. Všetko vyzerá harmonicky, ale do plánu – svadba, deti a dovolenka pri mori, prehovorí Johnova dcéra Anna (Zuzana Kajnarová). Ukáže sa, že ju všetci podcenili a jej návrat k rodine nebol tak láskyplný. Anna sa rozhodla, že sa Johnovi a celej jeho rodine pomstí za to, že ju nechali ako malú v Nemecku.

Samozrejme, že to nesie najhoršie Hana, pretože ona svoju dcéru miluje. John Linhart (Maroš Kramár) nájde prekvapivú lásku, a keď všetko vyzerá, že pokojný a rodinný život je na spadnutie, tak príde veľké vytriezvenie. A tak Hana (Eva Holubová), ako jeho ochrankyňa, musí vyraziť do boja. Na Slunečnej sa nečakane objaví Božena (Regina Rázlová), matka Lídy (Dana Batulková) a tá rozhodne nie je vítanou návštevou.

Pre Slunečnú to bude však posledná séria, obľúbený seriál, ktorý dokázal poraziť konkurenčnú Ordináciu v ružovej záhrade, by mal svoj posledný príbeh povedať koncom tohto roka.

Nové časti sa objavia vo vysielaní Prima Plus od 31. augusta o 21:20. Diváci sa môžu tešiť opäť na dve časti týždenne, vždy v utorok a štvrtok.

pán prsteňov, lord of the rings, Čítajte aj Titán medzi seriálmi prichádza! Seriálového Pána prsteňov uvidíte v septembri...

To nie je všetko!

Televízia Prima však pracuje napríklad aj na pokračovaní obľúbeného detektívneho seriálu Polda, ktorý príde čoskoro na obrazovky so svojou piatou sériou. Jeseň na kanáli Prima PLUS bude patriť aj premiérovým vydaniam Show Jana Krause a s premiérovými epizódami sa vrátia napríklad aj hobby magazíny Vychytávky Ládi Hrušky či Receptář prima nápadů.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022