Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na televízne bomby! Koniec superhrdinov, začiatok epického seriálu

Tá pravá televízna jar sa začne už o niekoľko hodín! K televízii Markíza sa pridá aj Jojka so svojou rozšírenou ponukou.

05.03.2021 07:00
avengers endgame, Foto:
Nuda v televízii rozhodne nehrozí!
debata (3)

Tento týždeň spustila Markíza premiérové jarné vysielanie. Do éteru sa dostala druhá séria Pána profesora, deviata séria Susedov, vrátili sa Červené pásky, Horná Dolná. Prestávku nemajú ani Otekcovia. V piatok večer má premiéru druhá séria markizáckej reality šou Svadba na prvý pohľad. Netreba zabudnúť na nedeľnú premiéru šiestej série Tvoja tvár znie povedome.

Postupne sa zmení aj podoba jojkárskej vysielacej štruktúry.

Už v piatok večer sa Slovensko dočká veľkolepej premiéry Avengers: Endgame. Od ďalšieho pracovného týždňa sa môžete tešiť na premiéru Slovanov, konkrétne v stredu. V pondelok bude pripravené nové Inkognito, utorky a štvrtky stále patria Novému životu. Premiéra Slovanov to bude mať o trošku ťažšie, keďže Markíza sa rozhodla zaútočiť a proti seriálu postaví lákavý silný formát, film Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny.

Pozrite si kompletnú video ponuku a nič vám neujde!

Jojka

Markíza

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Slovania #seriál Pán profesor #seriál Červené pásky