Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dočká sa svet epického veľdiela? Prerobená Liga spravodlivosti to môže dokázať

Už len čosi vyše mesiaca delí fanúšikov superhrdinov od splneného sna. A to príchodu pôvodnej verzie filmu Liga spravodlivosti. Filmu, ktorý nikdy nemal uzrieť svetlo sveta.

16.02.2021 07:00
Justice League Foto:
Ezra Miller, Henry Cavill, Ray Fisher, Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Momoa v snímke Justice League.
debata

Všetko však zmenila streamovacia platforma HBO Max, ktorá vypočula dlhoročné prosby fanúšikov, ale aj režiséra Zacka Snydera a zainvestovala milióny dolárov, aby túto verziu videl celý svet. Slovensko nevynímajúc, už 18. marca bude film dostupný aj pre našincov.

Snyder sľubuje až 4-hodinový zážitok plný temnoty, súboja superhrdinov a hroziaci pád sveta. Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný sa postarať o to, aby Supermanova (Henry Cavill) obeť neprišla na zmar. V tejto verzii filmu spoja svoje sily s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánujú zjednotiť tím superhrdinov, ktorí majú zachrániť svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov. Takáto úloha sa ukáže byť ťažšia, než si Bruce predstavoval, lebo každý z nováčikov v tíme zvádza boj s vlastnou minulosťou, ktorú musí nechať za sebou, aby zvládli spojiť svoje sily a vytvoriť jedinečné spoločenstvá hrdinov. Spoločne tak Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) dúfajú, že na záchranu planéty pred zloduchmi, akými sú Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a ich strašnými úmyslami ešte nie je príliš neskoro.

Pozrite si epický trailer k Lige spravodlivosti a všetci dúfajú, že očakávania, ktoré roky vkladali do veľkolepých sľubov sa aj naplnia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch #Liga spravodlivých #HBO Max