Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci nič televíziám nedarujú! Akosi sa im nechce sledovať premiéry

Ubehol ďalší týždeň a spolu s ním prišli ďalšie prekvapenia vo vývoji sledovanosti. Stále však platí jedno, september rozhodne neprináša televíziám úspechy. Premiérové programy väčšinou prinášajú skôr priemery a vlažné výsledky okolo 5 až 6%. Postupne však rástli Sestričky alebo Extrémne premeny. No stále je ďaleko od hodnôt z minulého roka.

20.09.2020 07:00
debata (10)

Prichádza ďalší týždeň a spolu s ním ďalšia šanca pre televízie prilákať ešte viac divákov. Dni sa postupne skracujú, pravé jesenné počasie sa takisto hlási o slovo. Na toto obdobie televízie netrpezlivo vyčkávali, je to pravá kombinácia na vidinu nárastu sledovanosti. A staniciam by sa naozaj zišla väčšia divácka priazeň. Nateraz to vyzerá tak, že Slováci akosi bojkotujú televízie a len veľmi pomaly sa po koronakríze vracajú k spoločníkovi v obývačke.

Vysielacia štruktúra je zastabilizovaná. Rúti sa nová Zlatá maska na Jojke alebo tradičné podvečerné nedeľné magazíny, ktoré si stabilne držia nadpriemernú sledovanosť a obľubu. Na začiatku pracovného týždňa divákov Markízy čaká už premiérový Pán profesor, na Jojke Inkognito. A následne ďalšie dni klasika ako Sestričky, Nový život, Extrémne premeny, Horná Dolná. A samozrejme aj filmy. Pozrite si našu video ponuku na najbližšie dni!

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart