Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stroskotaná hviezda z OC Kalifornia to opäť nedala! Dostala ďalšiu stopku...

Vyzerá to tak, že kariéra niekdajšiej superhviezdy je opäť v troskách. Herečka Mischa Barton z kultovej OC Kalifornie nezvládla svoj návrat na obrazovky. Pritom išlo o pomerne druhotriedny televízny produkt.

24.08.2020 07:00
the hills, mischa barton, Foto:
Mischa Barton zo seriálu OC Kalifornia mala byť ťahúňom dokumentárnej reality šou The Hills na MTV. Nič z toho sa nestalo.
debata

Mal to byť síce skromný návrat k divákom, no mohol jej otvoriť dvere k väčším úlohám a preraziť opäť medzi najväčších hráčov. Lenže opak je pravdou. Mischa Barton mala byť ťahákom novej dokumentárnej reality šou The Hills z dielne hudobnej stanice MTV. Tá obnovila formát po niekoľkých rokoch s pôvodnými protagonistami, ktorých doplnili nováčikovia stvárňujúci fiktívne charaktery.

Medzi nimi bol aj Mischa Barton, pre ktorú to bolo po dlhých rokoch prvá herecká príležitosť, ako ukázať svetu, že najhoršie časy má za sebou. Predtým skôr plnila predné strany časopisov jej alkoholickými, drogovými excesmi. Neskôr sa pridali problémy s váhou a niekdajšia hviezda sa stala terčom najtvrdšieho bulváru.

Pochopiteľne televízni tvorcovia od nej dávali ruky preč a nikto nechcel riskovať, že by ohrozila produkciu. Podobne ako pri OC Kalifornii, kde jej postavu Marissy Cooper museli na konci tretej série zabiť, aby sa problémovej herečky zbavili.

Vtedy na nakrúcanie chodila nepripravená, pod vplyvom, k tomu sa pridali problémy s psychikou a nezvládala rýchle tempo nakrúcania. Už vtedy sa však ukázalo, že diváci ju aj tak milujú. Po jej konci v seriáli sa štvrtá sezóna stretla s obrovským úbytkom divákov a televízia FOX OC Kaliforniu nekompromisne zrušila. Dokonca túto sériu skrátila len na 16 častí, len aby rýchlo zmizol tento formát z obrazoviek.

Dôvod na úsmev je preč. Mischa Barton v The... Foto: MTV
mischa barton, the hills, Dôvod na úsmev je preč. Mischa Barton v The Hills nečakane končí.

Následne v roku 2009 to s ňou skúsila televízia The CW v seriáli The Beautiful Life, lenže seriál mala katastrofálnu sledovanosť a len po piatich epizódach sa pratal z vysielania. Nad jej kariérou sa začalo poriadne zmrákať.

Minulý rok sa predstavila ako jedna z hlavných postáv v šou The Hills, ktorú MTV obnovila na druhú sériu. Prekvapujúco v nej nebude Mischa Barton naďalej figurovať a o jej odchode sa záhadne mlčí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mischa Barton #OC Kalifornia #oseriáloch