Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najhoršia televízna nuda počas pandémie? Omyl! Začína sa až teraz

Mnohí hromžili, že počas pandémie nemali, čo pozerať v televízoroch. Od marca televízie nútene zmenili ponuku. Zostalo len minimum premiér, no dalo sa každý deň aspoň niečo vybrať. Teraz, keď situácia je takmer v starých koľajach, mnohí čakajú rýchlu nápravu. Omyl!

07.06.2020 07:00
debata (3)

Prvý letný mesiac je tu a televízie nemienia meniť svoje dlhoročné zvyky a do reklamne slabého obdobia nenasadia premiéry a rozhodne nemajú v pláne počas leta dobiehať resty. Slovenskí diváci sa musia zmieriť s nepekným faktom, že reštart príde až začiatkom septembra. Televízny pôst bude trvať neuveriteľných šesť mesiacov! Navyše dopady krízy nezmiznú ani vtedy, stanice s nimi budú zápasiť aj začiatkom budúceho roka.

Hoci sa nakrúcanie rozbehlo začiatkom júna, výsledok neuvidíte tak skoro. Všetko pôjde do „televíznej špajze“ a do zásoby, v prípade, že by sa situácia v posledných mesiacoch roka znova vyhrotila. Nikto si už nemôže dovoliť, aby sa zopakovala situácia z tejto jari. Ekonomika nepustí a televízie si musia zabezpečiť dostatočne veľký programový vankúš v prípade ďalšej núdze. Čo to v preklade znamená?

Prichádzajúce televízne leto, ktoré sa začína práve júnom bude v znamení ešte väčšieho počtu repríz. Aj tých málo premiér vymizlo. Ako napríklad megaúspešná Superstar, ktorá spríjemňovala aspoň nedeľné večery. Na pôvodnú tvorbu počas leta zabudnite. Útechou môžu byť chystané premiéry akvizičných seriálov, ktoré oznámia televízie neskôr. V najbližších dňoch sa „v celej kráse“ ukáže televízna reprízová nuda.

Budete si môcť pozrieť „reprízy“ Inkognita, Nikto nie je dokonalý, Chart Show, Všetko čo mám rád, seriály Most!, neujala sa repríza 1890, Jojka ho stiahla z ponuky. K slovu sa dostanú aj filmy, avšak nie premiéry. Vyzerá to tak, že televízne leto budú musieť Slováci stráviť radšej bez televízorov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus #koronakríza