Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo ponúknu televízie na Veľkonočnú nedeľu? Superstar, akčnú hrdinku, aj kontroverzný film

Veľká noc je v plnom prúde a neodmysliteľnou kulisou slovenských domácností je televízor! Aj počas sviatočnej nedele sa môžete tešiť na pestrú ponuku programov. Inšpirujte sa s našimi tipmi!

12.04.2020 07:00
v mene krista, superstar, tomb raider, Foto:
Nedeľná ponuka je pestrá - čakajú vás filmy, ale aj Superstar!
debata

1. V mene Krista – Doma

Zrejme najatraktívnejší nedeľný film ponúkne menšia stanica Markízy – Doma. Staví na náboženskú, no kontroverznú nôtu. Film V mene Krista prinesie však zaujímavý pohľad na ukrižovanie Mesiáša. Ide o biblický príbeh o zmŕtvychvstaní Ježiša Krista, prerozprávaný z pohľadu neveriaceho. Rímsky vojenský tribún Clavius (Joseph Fiennes) je poverený vyriešiť záhadné zmiznutie Kristovho tela pár týždňov po jeho ukrižovaní. To má zastaviť šírenie rečí o príchode Mesiáša a zabrániť povstaniu ľudu v Jeruzaleme.

2. Tomb Raider – JOJ

Hlavnou udalosťou Veľkej noci na Jojke je slovenská premiéra akčného filmu Tomb Raider s Aliciou Vikander, ktorá vystriedala v tejto úlohe Angelinu Jolie.

3. Superstar – Markíza

Nedeľné večery od polovice februára patria ďalšiemu ročníku najúspešnejšej speváckej súťaže u nás. Superstar má za sebou kastingové epizódy a teraz pôjde do tuhého. Päťčlenná porota oddelila zrno od pliev a šancu postúpiť majú len tí najlepší!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza #koronavírus