Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Diváci šaleli, Dunaj predviedol obrovské zvraty: Vedeli ste, že takto mala končiť piata séria?

Ostatný štvrtok predviedol Dunaj jednu z najviac vybičovaných epizód. Pôvodne malo byť všetko inak.

18.04.2024 00:00
dunaj, Foto:
Šokujúce zvraty, vygradované zápletky. Dunaj má za sebou jednu z najlepších epizód.
debata

Hoci epizóda plná zvratov je súčasťou šiestej série, pôvodne malo ísť o finále päťky. Markíza napokon menila vysielacie plány, posunulo sa vysielanie kvôli prezidentským voľbám a piata séria sa končila predčasne. Dve epizódy sa presunuli do šiestej sezóny a práve druhá epizóda odvysielaná minulý štvrtok spôsobila ošiaľ v slovenských obývačkách.

Druhá premiérová epizóda 6. série Dunaja v cieľovej skupine 13 – 55 zaznamenala ratingom 8,6% a nadpriemerným trhovým podielom 28,7%. Nemocnica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine sa hýbala v jej štandardných hodnotách s podielom na trhu 14,6%. Zábavnú šou Hit roka na Jednotke RTVS si zvolilo dokonca len 8,6% zo všetkých divákov pri obrazovkách.

Nová séria Dunaja sa rozbieha naozaj strhujúcimi a prekvapivými udalosťami. Tajomný sériový vrah má na svedomí ďalšiu obeť, pričom táto vražda zmení život viacerým. Medzi Petrom (Marek Rozkoš) a Klárou (Kristína Svarinská) narastajú konflikty a Vilma (Monika Hilmerová) nepekne doplatila na svoj dobrý skutok. Alena (Lesana Krausková) i Michal (Peter Pecha) urobili každý za seba závažné rozhodnutie. Waltera Klausa (Ján Koleník) zaskočil návrat jeho manželky Helgy (Jana Majeská) a Alberta (Ján Dobrík) zas prekvapila jeho prvá spomienka na minulosť. Kasper (László István Béhr) sa rozhodne pomstiť Lenu (Jana Kovalčiková), následkom čoho ostáva Anton (Filip Tůma) ležať v kaluži krvi…

Táto epizóda pritiahla k obrazovkám fantastických 531-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v čase vysielania zasiahla dokonca až 637-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám