Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový kolos sa ešte viac rozšíri: Tento seriál nikto nečakal, že vôbec vznikne

Ostatné mesiace prichádzajú prekvapujúce správy zo seriálového sveta NCIS.

06.03.2024 06:00
ncis, ziva, tony, Foto:
Fanúšikovia NCIS môže byť nadšení. Tony a Ziva sa vracajú s vlastným seriálom.
debata

Televízia CBS si chce zabezpečiť dlhoročnú budúcnosť výnosnej značky NCIS. Kým pred pár rokmi ukončila niekoľko spin-offov, pôvodný seriál sa stále nakrúca, aj napriek tomu, že hlavná hviezda v podobe Marca Harmona alias Gibbsa dávno odišla. Uchytila sa aj havajská variácia, dokonca Austrália má svoje vlastné NCIS. Tento seriálový vesmír sa bude ešte viac rozširovať. Televízia dala zelenú ďalším spin-offom, ktorých pointy sú naozaj veľmi prekvapujúce a sú splneným snom každého správneho NCIS fanúšika.

Už pred nejakým časom dala zelenú nakrúcaniu seriálu, ktorý sa zameria na mladosť Gibbsa a jeho začiatku vo vyšetrovacom úrade. Seriál sa začne v roku 1991, keď mladý agent Gibbs plný ideálov nastupuje do služby a veľmi rýchlo zistí, že reality je oproti jeho predstavám veľmi krutá. Navyše bude čeliť svojmu nadriadenému a vtedajšej legende NCIS úradu Mikeovi Franksovi.

Aby toho nebolo málo, herec Mark Harmon potvrdil, že bude pevnou súčasťou novinky. Avšak nie ako herec, ale ako rozprávač. Aktívne sa ako herec nevráti. Pôvodný seriál opustil pred rokmi s tým, že potrebuje pauzu po 18 rokoch aktívnej produkcie. Z pauzy sa stal trvalý stav od roku 2021.

A to nie je všetko! Teraz prichádza bomba. Nakrúcať sa bude spin-off o Zive a DiNozzovi! Herečka Cote de Pablo a Michael Weatherly sa po takmer dekáde vracajú do sveta NCIS! Ich príbeh bol napokon v pôvodnom seriáli ukončený, teraz je správny čas sledovať, ako ich životy pokračujú, aj keď našli svoj happyend.

„Hovorili sme o tomto príbehu s tvorcami mnoho rokov a teraz sme pripravení. Svet Tonyho a Zivy (a dcéry Tali) sľubuje, že bude akčnou horskou dráhou poháňanou láskou, nebezpečenstvom, slzami a smiechom,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení televízie.

Nateraz nie je známe, či sa seriál stihne nakrútiť do jesene tohto roka alebo si ho televízia podrží do roku 2025.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NCIS