Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zaujímavý zvrat: Teória veľkého tresku dostane pokračovanie, ktoré nikto nečakal

Svet Teórie veľkého tresku bude ešte väčší!

16.02.2024 06:00
teória veľkého tresku, big bang theory, Foto:
Svet Teórie veľkého tresku bude zas o niečo väčší.
debata

Televízia CBS sa nechce vzdať Teórie veľkého tresku za žiadnu cenu. Po skončení nakrúcania pôvodného seriálu po 12 rokoch v 2019 vo vysielaní zostal ešte spin-off seriál o mladom Sheldonovi. Avšak aj ten o pár týždňov predstaví svoje posledné príbeh a siedma séria je označená ako posledná.

Pôvodne mal záver seriálu vyzerať úplne inak. Diváci mali dostať plnohodnotnú rozlúčku a teda až 22-dielnu klasickú sériu. Prišiel však štrajk scenáristov a hercov, ktorý trval bezmála pol roka a produkcia sa zastavila.

Siedma séria bude mať iba 14 častí, ktoré odštartujú 15. februára a veľké hodinové finále je naplánované na 16. mája. Tvorcovia s koncom rátali, pretože kopírujú udalosti z pôvodného seriálu. Záverečná séria ukáže smrť Sheldonovho otca, ktorá sa preňho stala veľkou traumou, ale aj popudom, aby žil svoj život a zasvätil ho štúdiu mimo domovský Texas. Túto fázu Sheldonovho života už tvorcovia mapovať nechceli.

Bude to koniec celého univerza? Nie! Streamovacia služba HBO Max, v USA už len Max a štúdio Warner Bros., ktoré vlastní značku Teórie veľkého tresku už pred časom oznámilo, že plánuje nakrútiť ďalší spin-off. Nateraz nie je známe, o čo pôjde. Nedávno showrunner Chuck Lorre sklamal nedočkavých fanúšikov, keď povedal, že prípravy nového seriálu sú na úplnom začiatku a je predčasné čokoľvek hovoriť, navyše štrajk všetky práce zastavil. Nie je vôbec jasné, kedy by sa novinka mohla dostať na obrazovky, no skôr, ako v roku 2025 to nebude.

Vlastný seriál dostane Sheldonov najstarší brat... Foto: CBS
teória veľkého tresku, Vlastný seriál dostane Sheldonov najstarší brat Georgie so ženou Mandy.

Toto však nie je všetko. Okrem spomínaného spin-offu, zelenú dostal úplne iný seriál, o ktorom by len málokto povedal, že môže vzniknúť. Na jeseň by sa do vysielania mal dostať spin-off seriál vychádzajúci z mladého Sheldona. Príbeh sa zameria na najstaršieho brata Sheldona Georgieho a jeho manželku. Ich príbeh bol rozvinutý aj v seriáli. Georgie odišiel zo školy a začala sa venovať rôznym aktivitám, aby si zarobil. Napokon stretol tridsiatničku Mandy. Klamal jej o veku, splodili spolu dieťa a začali spolu žiť. Avšak je to mimoriadne netradičný život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Young Sheldon