Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je síce najvychytenejšou seriálovou hviezdou, no musela priznať krutú pravdu: Toto nebude pokračovať

Herečka Kaley Cuoco potvrdila, že ďalšia séria Letušky nevznikne.

15.02.2024 06:00
kaley cuoco, letuška, Foto:
Letuška sa napokon s treťou sériou nevráti.
debata

Po skončení nakrúcania Teórie veľkého tresku v roku 2019 sa herečka vrhla do ďalšej práce, podpísala exkluzívne zmluvy, ktoré jej priniesli milióny dolárov, bola súčasťou mnohých seriálov a televíznych filmov. Minulý rok sa prvýkrát stala mamou. Cuoco jednoducho žala úspechy na každom fronte. V roku 2020 streamovacia služba HBO Max predstavila netradičnú kriminálno-komediálnu minisériu The Flight Attendant (Letuška) a opäť to bol enormný úspech.

Cuoco sa predviedla v diametrálne odlišnej úlohe, ako Penny, ktorú hrala dlhých 12 rokov. V roku 2022 prišla druhá séria, hoci pôvodne nemala vzniknúť.

Začiatok seriálu predstavil Cassie (Cuoco) ako letušku, vnútorne mentálne zlomenú, navonok krásnu a charizmatickú. Počas letu do Bangkoku prekročí profesionálne hranice a zapletie s bohatým cestujúcim. Alex Sokolov (Michiel Huisman) jej za pár dní ukáže krásy mesta a ona si užíva pozornosť a divoký alkoholický trip. Záver ich zbesilej romantiky nemá tradičný koniec. Cassie sa prebúdza po boku jeho mŕtveho tela.

Pochopiteľne si nič nepamätá, po prehýrenej noci a spanikári. Začne za sebou zametať stopy, avšak veľmi rýchlo zistí, že smrť Alexa nebola náhoda a ona sa zamotala do obrovskej hry o peniaze, moc a sama mala ležať mŕtva s ním. Avšak najatý vrah spravil chybu, ktorú teraz musí napraviť. Rozbieha sa tak šialený sled udalostí, keď Cassie pátra po pravde, pritom bojuje so svojimi vnútornými démonmi z minulosti a alkoholovou závislosťou a popritom v pätách je jej FBI a aj profesionálny vrah, ktorú ju má potichu skántriť. Napokon sa všetko vysvetlilo a z Cassie sa stala tajná agentka, čo vytvorilo priestor práve pre druhú sériu.

Už po jej odvysielaní to s Letuškou nevyzeralo dobre. Podľa slov Cuoco tretia séria nie je na programe dňa. „Čo sa týka mňa, tak lietadlo pristálo,“ povedala v prenesenom význame na margo vzniku potenciálneho nakrúcania nových častí. Prešli dva roky a je to oficiálne potvrdené. Letuška sa nadobro nevráti, potvrdili to už aj samotní tvorcovia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #seriál The Flight Attendant