Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová séria Dunaja valcuje všetko, čo jej stojí v ceste: A darí sa aj inému hitu

Dunaj si neochvejne drží dominanciu počas utorkov a štvrtkov, zimné počasie praje aj podvečernej Mame na prenájom.

08.02.2024 06:00
Dunaj, Foto:
Piata séria Dunaja potvrdzuje status diváckeho megahitu.
debata

Vo štvrtok 1. februára 2024 sa dobový seriál Dunaj, k vašim službám stal v oboch hlavných cieľových skupinách najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a opäť tak porazil konkurenčný seriál Nemocnica na Jojke.

Štvrtá premiérová epizóda 5. série Dunaja v cieľovej skupine 13 – 55 zvíťazila s ratingom 9,3% a nadpriemerným trhovým podielom 28,7%. Nemocnica na Jojke nemala šancu a musela sa zmieriť s podielom na trhu na úrovni 15% v rovnakej cieľovej skupine. Celkovo rodinná sága pritiahla k obrazovkám 533-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania zasiahla až 658-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa minulý štvrtok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala rating 6,8% a trhový podiel 26,4% v cieľovej skupine 13 – 55. Túto epizódu si vychutnalo celkovo 407-tisíc divákov, pričom aspoň na tri minúty si ju zaplo 493-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V oboch hlavných cieľových skupinách tak seriál v rebríčku sledovanosti predstihol s prehľadom nielen konkurenčnú šou Bez servítky, ale aj večerný seriál Nemocnica.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA. Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Od 1. 1. 2024 sú dáta analyzované v novej komerčnej cieľovej skupine 13–55.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám