Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šok pri televízoroch: Zo sympatických hercov sú nacisti. Ktorý z nich najnovšie obarí divákov?

Fanúšikovia Dunaja si môžu vydýchnuť, piata séria konečne prichádza. Poznáme všetky detaily pokračovania.

23.01.2024 06:00
koleník, dunaj, Foto:
Postava Jána Koleníka v novej sérii Dunaja bude ešte krutejšia.
debata (7)

Dunaj pokračuje! Televízia Markíza už v utorok večer uvedie prvú epizóda dlhoočakávanej piatej série a diváci sa môžu tešiť na viacero noviniek, množstvo zvratov v deji a vo vzduchu visí otázka, kto túto sériu neprežije. Tvorcovia sa pohrali aj s hereckým predstaviteľmi. Do negatívnych úloh obsadili tváre, ktoré sú skôr spájané s pozitívnymi rolami na čele s Jánom Koleníkom, Jurajom Bačom, Martinom Nikodýmom.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Hľadanie osudovej lásky sa môže znova začať: Toto je nový televízny ženích

Nová séria šokuje novou postavou, ktorá bude mimoriadne záporná a opäť ju stvárni herec, ktorého majú Slováci zafixovaného ako svojho miláčika obrazovky. Je to Marek Fašiang, ktorého na piedestál vyniesli Oteckovia, po ich skončení sa stal moderátorom Farmy, objavuje sa v Mame na prenájom a najnovšie smeruje do najsledovanejšieho seriálu súčasnosti. Nie je tajomstvom, že Fašiang dlhodobo túžil po vyslovene negatívne postave a po rokoch na obrazovkách sa mu splní sen.

Herci v úlohách nacistov v seriáli Dunaj... Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Ján Koleník v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Marek Fašiang v seriáli Dunaj, k vašim službám. Foto: Markíza
Marek Fašiang Marek Fašiang v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Čas nádejí Čítajte aj Neporaziteľná RTVS naďalej valcuje: Jej nový seriál stále nevie prekonať Jojka ani Markíza

Do deja vstúpi ako Ludwig Weiss, ambiciózny nemecký dôstojník. Atraktívny, inteligentný a ctižiadostivý muž pod patronátom Waltera Klausa (Ján Koleník) sa čoraz úspešnejšie presadzuje v nemeckých kruhoch a má „našliapnuté“ na veľkú kariéru. Okrem Fašianga do Dunaja smeruje aj Ady Hajdu, Barbora Chlebcová, Ján Dobrík, Peter Pecha, Chiara Mederová.

East Tower Čítajte aj Bratislava bude o pár rokov na nepoznanie. Panorámu zmení ultraštíhly mrakodrap a nové výškové veže

„Ocitáme sa v jeseni roku 1941. Na Slovensku začal platiť Židovský kódex, ktorý má krutý dosah na životy viacerých postáv no ani ostatným sa nevedie ľahko. Klára si robí starosti o Petra, ktorý sa jej z Anglicka prestal ozývať, Eva s Davidom s bolesťou sledujú Janka rásť v rodine Waltera Klausa a dozvedáme sa, ako rafinovane sa Holubec pomstil Lene. No dejú aj dobré veci. Alena spoznáva zaujímavého mladého muža a Vilme sa podarí zachrániť život tajomnému pacientovi. Na záver otrasie Dunajom šokujúca správa, ktorá zmení životy mnohým,“ prezrádza televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Marek Fašiang #seriál Dunaj k vašim službám